Mostrar 5-24 de um total de 33 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2014 | Consecutive alcoholic fermentations of white grape musts with yeasts immobilized on grape skins : effect of biocatalyst storage and SO2 concentration on wine characteristics | Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar; Mussatto, Solange I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Correlation between instrumental and sensory analysis for the characterization of Vitis vinifera wines | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Masa, Antón, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Correlation between volatile composition and sensory properties in Spanish Albariño wines | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Masa, Antón, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Determinación de metabolitos secundarios libres y glicosilados de variedades cultivadas en la D.O. Valdeorras (Galicia) | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Canosa, P., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jan-2024 | Determination of free and glycosidically-bound fractions responsible of grape musts aroma by solid-phase extraction (SPE) and gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) | Vilanova, Mar; Oliveira, J. M. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2013 | Determination of odorants in varietal wines from international grape cultivars (Vitis vinifera) grown in NW Spain | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Graña, M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2011 | Distilled beverage from spent coffee ground: production and sensory analysis | Sampaio, Armando; Dragone, Giuliano; Vilanova, Mar, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo wines | Vilanova, Mar; Diago, M. P.; Genisheva, Zlatina Asenova, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Easy and accurate methodology to quantify volatile compounds in fermented beverages | Oliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Lima, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Efectos del deshojado precoz sobre la composición aromática del vino Albariño en el valle del Salnés (D.O. Rías Baixas) | Otero, Iria; Diago, Paz; Genisheva, Zlatina Asenova, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
8-Set-2017 | Effect of vertical shoot-positioned, Scott-Henry, Geneva Double-Curtain, Arch-cane, and Parral Training Systems on the volatile composition of Albariño Wines | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina; Tubio, Miguel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | El potencial aromático de las variedades de vid cultivadas en Galicia | Vilanova, Mar; Oliveira, J. M.; Rivas, Ricardo, et al. | Livro | Acesso aberto |
2017 | El potencial aromático de las variedades de vid cultivadas en Galicia | Vilanova, Mar; Oliveira, J. M. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
23-Jun-2013 | Elaboration of distilled beverage from brewer’s spent grains | Meneses, Nuno G. T.; Sampaio, Armando; Vilanova, Mar, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Fermented beverages : process technology and management, volatile compounds, instrumental methods of analysis | Oliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Jun-2008 | First study on volatile composition of three Vitis vinifera cultivars from Betanzos (NW Spain) : blanco lexítimo, agudelo and serradelo | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2010 | Influence of elevation and slope exposure on must volatiles of mencía cultivar from Ribeira Sacra (NW Spain) | Rodríguez, I.; Queijeiro, J.; Masa, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | La composición terpénica de la variedad Godello en la D.O. Valdeorras | Canosa, P.; Otero-Mazoy, I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
3-Dez-2008 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al. | Artigo | Acesso aberto |