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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2014Consecutive alcoholic fermentations of white grape musts with yeasts immobilized on grape skins : effect of biocatalyst storage and SO2 concentration on wine characteristicsGenisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar; Mussatto, Solange I., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Correlation between instrumental and sensory analysis for the characterization of Vitis vinifera winesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Masa, Antón, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Correlation between volatile composition and sensory properties in Spanish Albariño winesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Masa, Antón, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Determinación de metabolitos secundarios libres y glicosilados de variedades cultivadas en la D.O. Valdeorras (Galicia)Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Canosa, P., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2013Determination of odorants in varietal wines from international grape cultivars (Vitis vinifera) grown in NW SpainVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Graña, M., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2011Distilled beverage from spent coffee ground: production and sensory analysisSampaio, Armando; Dragone, Giuliano; Vilanova, Mar, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo winesVilanova, Mar; Diago, M. P.; Genisheva, Zlatina Asenova, et al.ArtigoAcesso aberto
2009Easy and accurate methodology to quantify volatile compounds in fermented beveragesOliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Lima, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Efectos del deshojado precoz sobre la composición aromática del vino Albariño en el valle del Salnés (D.O. Rías Baixas)Otero, Iria; Diago, Paz; Genisheva, Zlatina Asenova, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
8-Set-2017Effect of vertical shoot-positioned, Scott-Henry, Geneva Double-Curtain, Arch-cane, and Parral Training Systems on the volatile composition of Albariño WinesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina; Tubio, Miguel, et al.ArtigoAcesso aberto
2017El potencial aromático de las variedades de vid cultivadas en GaliciaVilanova, Mar; Oliveira, J. M.Capítulo de livroAcesso aberto
2017El potencial aromático de las variedades de vid cultivadas en GaliciaVilanova, Mar; Oliveira, J. M.; Rivas, Ricardo, et al.LivroAcesso aberto
23-Jun-2013Elaboration of distilled beverage from brewer’s spent grainsMeneses, Nuno G. T.; Sampaio, Armando; Vilanova, Mar, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Fermented beverages : process technology and management, volatile compounds, instrumental methods of analysisOliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, MarResumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Jun-2008First study on volatile composition of three Vitis vinifera cultivars from Betanzos (NW Spain) : blanco lexítimo, agudelo and serradeloVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Ago-2010Influence of elevation and slope exposure on must volatiles of mencía cultivar from Ribeira Sacra (NW Spain)Rodríguez, I.; Queijeiro, J.; Masa, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010La composición terpénica de la variedad Godello en la D.O. ValdeorrasCanosa, P.; Otero-Mazoy, I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al.ArtigoAcesso aberto
3-Dez-2008Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Jul-2020Production of a distilled spirit using cassava flour as raw material: chemical characterization and sensory profileCoelho, Eduardo João Louro; Ballesteros, Lina F.; Domingues, Lucília, et al.ArtigoAcesso aberto