Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor Vilanova, Mar
Subscrever estatísticas do autor Vilanova, Mar
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 2-21 de um total de 33 resultados.
< anterior
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2012
Changes in free and bound fractions of aroma compounds of four Vitis vinifera cultivars at the last ripening stages
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Bescansa, Lorenzo
, et al.
Artigo
Acesso aberto
15-Jun-2008
Characterization and differentiation of seven vinhos verdes grape varieties on the basis of monoterpenic and C13-norisoprenoid compounds
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Vilanova, Mar
;
Oliveira, J. M.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2009
Composition of wines from international cultivars grown in Atlantic climate (Galicia, NW Spain)
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Graña, María
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Consecutive alcoholic fermentations of white grape musts with yeasts immobilized on grape skins : effect of biocatalyst storage and SO2 concentration on wine characteristics
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Vilanova, Mar
;
Mussatto, Solange I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Correlation between instrumental and sensory analysis for the characterization of Vitis vinifera wines
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Masa, Antón
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
Correlation between volatile composition and sensory properties in Spanish Albariño wines
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Masa, Antón
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Determinación de metabolitos secundarios libres y glicosilados de variedades cultivadas en la D.O. Valdeorras (Galicia)
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Canosa, P.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
25-Jan-2024
Determination of free and glycosidically-bound fractions responsible of grape musts aroma by solid-phase extraction (SPE) and gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS)
Vilanova, Mar
;
Oliveira, J. M.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2013
Determination of odorants in varietal wines from international grape cultivars (Vitis vinifera) grown in NW Spain
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Graña, M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2011
Distilled beverage from spent coffee ground: production and sensory analysis
Sampaio, Armando
;
Dragone, Giuliano
;
Vilanova, Mar
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo wines
Vilanova, Mar
;
Diago, M. P.
;
Genisheva, Zlatina Asenova
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Easy and accurate methodology to quantify volatile compounds in fermented beverages
Oliveira, J. M.
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Lima, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2010
Efectos del deshojado precoz sobre la composición aromática del vino Albariño en el valle del Salnés (D.O. Rías Baixas)
Otero, Iria
;
Diago, Paz
;
Genisheva, Zlatina Asenova
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
8-Set-2017
Effect of vertical shoot-positioned, Scott-Henry, Geneva Double-Curtain, Arch-cane, and Parral Training Systems on the volatile composition of Albariño Wines
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina
;
Tubio, Miguel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
El potencial aromático de las variedades de vid cultivadas en Galicia
Vilanova, Mar
;
Oliveira, J. M.
;
Rivas, Ricardo
, et al.
Livro
Acesso aberto
2017
El potencial aromático de las variedades de vid cultivadas en Galicia
Vilanova, Mar
;
Oliveira, J. M.
Capítulo de livro
Acesso aberto
23-Jun-2013
Elaboration of distilled beverage from brewer’s spent grains
Meneses, Nuno G. T.
;
Sampaio, Armando
;
Vilanova, Mar
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2009
Fermented beverages : process technology and management, volatile compounds, instrumental methods of analysis
Oliveira, J. M.
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Vilanova, Mar
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
15-Jun-2008
First study on volatile composition of three Vitis vinifera cultivars from Betanzos (NW Spain) : blanco lexítimo, agudelo and serradelo
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Oliveira, J. M.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2010
Influence of elevation and slope exposure on must volatiles of mencía cultivar from Ribeira Sacra (NW Spain)
Rodríguez, I.
;
Queijeiro, J.
;
Masa, A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto