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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Dez-2007 | Antifungal activity of a novel chromene dimer | Abrunhosa, Luís; Costa, M.; Areias, F., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Antifungal activity of silver colloidal nanoparticles against phytopathogenic fungus (Phomopsis sp.) in soybean seeds | Mendes, Josiane Enevina; Abrunhosa, Luís; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
11-Jul-2015 | Antifungal and antiaflatoxigenic properties of Lactobacillus species | Abrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, Ana P., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2018 | Antifungal effect of organic acids from lactic acid bacteria on Penicillium nordicum | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2017 | Antifungal effect of organic acids from lactic bacteria on Penicillium nordicum | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Dez-2017 | Antifungal effect of organic acids on Aspergillus flavus and Penicillium nordicum | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Aspergillus ibericus lipase production by solid-state fermentation of olive pomace | Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay : the case of contaminated winery wastewater | Nogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2007 | Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay: the case of contaminated winery wastewater | Nogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Jul-2016 | Assessing the influence of a chitosan layer on curcumin nanoemulsions bioaccessibility and apparent permeability coefficient | Silva, Hélder Daniel Peixoto; Beldikova, E.; Poejo, Joana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Avaliação da eficiência de diferentes carvões ativados comerciais na remoção de Ocratoxina A de vinho | Silva, Davide; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Avaliação da eficiência de diferentes produtos enológicos na remoção de ocratoxina A de vinho | Carvalho F.; Inês, A.; Nunes, F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
29-Jul-2015 | Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matrices | Inês, António; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Maria, J. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulus | Abrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
26-Nov-2014 | Biodegradação de ochratoxina A por Pediococcus parvulus | Abrunhosa, Luís | Comunicação oral | Acesso aberto |
2002 | Biodegradation of Ochratoxin A by fungi isolated from grapes | Abrunhosa, Luís; Serra, Rita; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
Out-2014 | Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro wines | Abrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Biodegradation of ochratoxin A for food and feed decontamination | Abrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando | Artigo | Acesso aberto |
2004 | Biosynthesis, detection and toxicology of ochratoxins - optimisation of production | Abrunhosa, Luís; Santos, Lucia; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapes | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |