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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2009Process development for bio-ethanol production using wheat straw biomassRuíz, Héctor A.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Process intensification and optimization for hydroxyapatite nanoparticles productionCastro, Filipa; Kuhn, Simon; Jensen, Klavs, et al.ArtigoAcesso aberto
16-Dez-2007Process intensification of gas-liquid flows with a novel constricted oscillatory-meso tubeReis, Nuno; Mena, Pedro; Rocha, Fernando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Process intensification using a meso-scale oscillatory flow reactorReis, N.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Mai-2002Processamento mínimo de alimentosVicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Processing of byproducts to improve nisin production by Lactococcus lactisJozala, A. F.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2018Processing, production methods and characterization of bio-based packaging materialsBallesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
5-Dez-2012Production and application of biomolecules - from polysaccharides to lectinsTeixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Domingues, Lucília, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Production and extraction of polysaccharides and oligosaccharides and their use as new food additivesNobre, Clarisse; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Rodrigues, L. R., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2008Production of bioactive peptides from eggshell membranesCastro, Inês A.; Pinto, Daniel; Fernandes, Bruno Daniel Oliveira, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2019Production of biomass-degrading enzymes by Trichoderma reesei using liquid hot water-pretreated corncob in different conditions of oxygen transferMichelin, Michele; Mota, André; Silva, Daniel P., et al.ArtigoAcesso aberto
2007Production of high added value products from egg shellsCastro, Inês A.; Vicente, A. A.; Pinto, DanielResumo em ata de conferência Acesso aberto
15-Out-2014Production of high added value products from eggshellsCastro, Inês; Pinto, D. B.; Maciel, José, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Jul-2019Production of olive oil organogels: influence of beeswax concentration on physicochemical propertiesSilva, Pedro Miguel Peixoto; Fasolin, Luiz Henrique; Martins, Artur J., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2-Jun-2019Production of olive oil organogels: Influence of candelilla wax concentration on physicochemical propertiesSilva, Pedro Miguel Peixoto; Fasolin, Luiz Henrique; Martins, Artur J., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
23-Out-2018Production of olive oil organogels: influence of carnauba wax concentration on physicochemical propertiesSilva, Pedro Miguel Peixoto; Fasolin, Luiz Henrique; Martins, Artur J., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2014Production of whey protein cold-set hydrogels through application of moderate electric fieldsRodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Dez-2013Production of whey protein hydrogels through application of electric fieldsPereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Rodrigues, Rui, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2016Production of whey protein-based aggregates under ohmic heatingPereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L., et al.ArtigoAcesso aberto
25-Mai-2014Production of whey proteins nanosystems by electro-heating for nutraceuticals encapsulationPereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Branco, Cristiana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto