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TítuloProduction of olive oil organogels: influence of beeswax concentration on physicochemical properties
Autor(es)Silva, Pedro Miguel Peixoto
Fasolin, Luiz Henrique
Martins, Artur J.
Vicente, A. A.
Palavras-chaveBeeswax
Olive Oil
Organogel Gelation
Texture
Rheology
Data7-Jul-2019
CitaçãoSilva, Pedro; Fasolin, Luiz H.; Martins, Artur J.; Vicente, António A., Production of olive oil organogels: influence of beeswax concentration on physicochemical properties. DOF 2019 - 8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems" (Book of Abstracts). No. OC01-24991, Porto, Portugal, July 7th - 10th, 27-28, 2019. ISBN: 978-989-20-9533-2
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/61055
ISBN978-989-20-9533-2
Versão da editorahttps://www.dof2019.org/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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