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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
11-Jul-2015Antifungal and antiaflatoxigenic properties of Lactobacillus speciesAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, Ana P., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2018Antifungal effect of organic acids from lactic acid bacteria on Penicillium nordicumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísArtigoAcesso aberto
13-Jul-2017Antifungal effect of organic acids from lactic bacteria on Penicillium nordicumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Dez-2017Antifungal effect of organic acids on Aspergillus flavus and Penicillium nordicumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Aspergillus ibericus lipase production by solid-state fermentation of olive pomaceOliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2006Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay : the case of contaminated winery wastewaterNogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2007Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay: the case of contaminated winery wastewaterNogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
16-Jul-2016Assessing the influence of a chitosan layer on curcumin nanoemulsions bioaccessibility and apparent permeability coefficientSilva, Hélder Daniel Peixoto; Beldikova, E.; Poejo, Joana, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Avaliação da eficiência de diferentes carvões ativados comerciais na remoção de Ocratoxina A de vinhoSilva, Davide; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Avaliação da eficiência de diferentes produtos enológicos na remoção de ocratoxina A de vinhoCarvalho F.; Inês, A.; Nunes, F., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
29-Jul-2015Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matricesInês, António; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Maria, J. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulusAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
26-Nov-2014Biodegradação de ochratoxina A por Pediococcus parvulusAbrunhosa, LuísComunicação oral Acesso aberto
2002Biodegradation of Ochratoxin A by fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
Out-2014Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro winesAbrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Biodegradation of ochratoxin A for food and feed decontaminationAbrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2004Biosynthesis, detection and toxicology of ochratoxins - optimisation of productionAbrunhosa, Luís; Santos, Lucia; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2003Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapesSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jan-2023Brazilian table olives: a source of lactic acid bacteria with antimycotoxigenic and antifungal activitySimões, Luara; Fernandes, Natália; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2019BSA-based sample clean-up columns for ochratoxin A determination in wine: method development and validationLeal, Tânia; Abrunhosa, Luís; Domingues, Lucília, et al.ArtigoAcesso aberto