Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
10-Dez-2021 | Avaliação da presença de mercúrio em pescado, atendendo ao calibre do peixe e zona de captura | Braga, Cristiana de Fátima Oliveira | Dissertação de mestrado | Acesso embargado (3 Anos) |
Jun-2018 | Brain morphometric profiles and their seasonal modulation in fish (Liza aurata) inhabiting a mercury contaminated estuary | Puga, Sónia Andreia Silva; Cardoso, Vera Maria Varela; Pinto-Ribeiro, Filipa, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2019 | A multidimensional concept for mercury neuronal and sensory toxicity in fish - From toxicokinetics and biochemistry to morphometry and behavior | Pereira, Patrícia; Korbas, Malgorzata; Pereira, Vitória, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
15-Set-2017 | Oxidative stress profiles in brain point out a higher susceptibility of fish to waterborne divalent mercury compared to dietary organic mercury | Cardoso, Olívia; Puga, Sónia Andreia Silva; Brandão, Fátima, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Set-2019 | Show your beaks and we tell you what you eat: Different ecology in sympatric Antarctic benthic octopods under a climate change context | Matias, R. S.; Gregory, S.; Ceia, F. R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Validação estatística de métodos analíticos em Química Alimentar | Abreu, Rita Daniela Carvalho | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |