Percorrer por áreas do conhecimento (FOS/OCDE) Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
30-Nov-202315th International Conference on Culture Collections: Exploiting Microbial Resources to Support Social Wellbeing-Atas de conferênciaAcesso aberto
11-Jun-20193D-printed functional cookies fortified with A. platensis: evaluation of its antioxidant potential and physicalchemical characterisationVieira, Marta V.; Oliveira, S. M.; Amado, I. R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Acid and enzymatic extraction of collagen from Atlantic cod (Gadus Morhua) swim bladders envisaging health-related applicationsSousa, R. O.; Alves, Ana Luísa Silva; Carvalho, Duarte Nuno, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2017Advances in Food NanotechnologyCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Pinheiro, A. C.; Ramos, Óscar L., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2018Alcohol and health: standards of consumption, benefits and harm - a reviewVieira, Isabela Maria Monteiro; Santos, Brenda; Ruzene, Denise, et al.ArtigoAcesso aberto
22-Nov-2023Alternative approaches for the production of a low-alcohol beerAlves, Luís Miguel MachadoDissertação de mestrado Acesso restrito autor
2014Analytical evaluation of fining treatments for white wines contaminated by Ochratoxin ACarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al.Comunicação oral Acesso aberto
13-Jul-2017Anti-aflatoxigenic effect of organic acids produced by Lactobacillus plantarumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, A.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Fev-2019Antibacterial and anti-biofilm activity of cinnamon essential oil and eugenolMillezi, A.; Costa, Karine Angélica Dalla; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
Jun-2011Antifungal activity of essential oils against Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus isolated from food commoditiesSilva, Fernanda C. da; Botelho, Deila M. dos S.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Jul-2015Antifungal and antiaflatoxigenic properties of Lactobacillus speciesAbrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, Ana P., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Dez-2017Antifungal effect of organic acids on Aspergillus flavus and Penicillium nordicumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
1-Jan-2015Antimicrobial activity of cream incorporated with silver nanoparticles biosynthesized from Withania somniferaMarslin, Gregory; Selvakesavan, Rajendran K.; Franklin, Gregory, et al.ArtigoAcesso aberto
4-Jul-2016Antimicrobial study of biosurfactants from Lactobacillus strains against skin pathogensVecino, Xanel; Rodríguez-López, L.; Cruz, J. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
4-Ago-2019API480: features towards therapy in honeybee hivesRibeiro, Henrique Gonçalves; Melo, Luís Daniel Rodrigues; Oliveira, Hugo Alexandre Mendes, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Jan-2022Application of an alginate-based edible coating with bacteriocin-producing Lactococcus strains in fresh cheese preservationSilva, Sofia P. M.; Ribeiro, Susana C.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
15-Mai-2019Application of an electronic tongue as a single-run tool for olive oils physicochemical and sensory simultaneous assessmentRodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G.; Casal, Susana, et al.ArtigoAcesso aberto
11-Set-2017Application of chitosan-based coatings on frozen salmon - Sensory assessment and retail simulation approachSilva, Pedro Miguel Peixoto da; Soares, Nuno Miguel Ferreira; Barbosa, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2022Application of nanostructured delivery systems in food: From incorporation to detection and characterizationGonçalves, Raquel Filipa Silva; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Fernandes, Jean Michel, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
6-Jul-2017Application of near infrared spectroscopy as a process analytical technologyQuintelas, Cristina Maria Catalão; Mesquita, D. P.; Ferreira, Eugénio C.Resumo em ata de conferência Acesso aberto