Percorrer por áreas do conhecimento (FOS/OCDE) Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 1-11 de um total de 11 resultados.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2014Analytical evaluation of fining treatments for white wines contaminated by Ochratoxin ACarvalho, Filipa; Inês, António; Nunes, Fernando M., et al.oralPresentationopenAccess
Dez-2015Combining analytical methodologies for the identification of Aspergillus section Flavi strains isolated from Brazilian agricultural commoditiesCouto, F.; Santos, Cledir; Souza, T., et al.oralPresentationopenAccess
17-Fev-2016Development of nanohydrogels as a vehicle for the release of bioactive compounds in food matricesBourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor LisboadoctoralThesisembargoedAccess (3 Years)
2016Enhancing extraction of food-grade pigments from the microalgae Chlorella Vulgaris through application of ohmic heatingFraccola, G.; Fernandes, Bruno Daniel Oliveira; Geada, Pedro, et al.conferenceAbstractopenAccess
2-Nov-2016Exploitation of olive oil mil wastewater for esterase productionLemes, A. C.; Silvério, Sara Isabel Cruz; Rodrigues, Sueli, et al.conferenceAbstractopenAccess
2017Metabolômica e quimiometria como ferramentas para análises quimio(bio) diversasMaraschin, Marcelo; Zeggio, Amélia R. Somensi; Tomazzoli, Maíra M., et al.bookPartopenAccess
16-Mai-2012Ohmic heating for food processingVicente, A. A.; Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Teixeira, J. A., et al.bookPartclosedAccess
13-Out-2016A phage-based assay for detection of pathogensCarvalho, Carla M.; Costa, S.; Melo, Luís Daniel Rodrigues, et al.conferenceAbstractopenAccess
2-Mai-2002Processamento mínimo de alimentosVicente, A. A.conferenceAbstractopenAccess
2-Nov-2016Protein extract and activity antioxidant of corn (Zea mays) and sorghum (Sorghum bicolor L. Moench) grainsPrado, D. M. F.; Almeida, A. B.; Silva, A. K. C., et al.conferenceAbstractopenAccess
2-Nov-2016Protein extraction of the sunflower grains and branPrado, D. M. F.; Almeida, A. B.; Silva, A. K. C., et al.conferenceAbstractopenAccess