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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2003 | The fluid mechanics relating to a novel oscillatory flow micro reactor | Harvey, Adam; Mackley, M. R.; Reis, N., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
26-Mai-2003 | Fluid mixing and particle suspension in a novel microreactor | Harvey, Adam; Mackley, M. R.; Reis, N., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Food applications of lignocellulosic-based packaging materials | Ballesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
22-Mai-2011 | Food grade nanoparticles obtained from natural source ingredients | Sato, Ana Carla K.; Quintas, Mafalda A. C.; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Food grade polymers for the gelation of edible oils envisioning food applications | Martins, Artur J.; Pastrana, L. M.; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Fev-2016 | Food safety | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Fev-2016 | Food safety in the seafood industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation | Soares, N.; Vicente, A. A.; Martins, Cristina M. A. | Livro | Acesso restrito autor |
2016 | Food safety management system EN ISO 22000:2005 | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2015 | Food Structure Design: Innovation in food structure-properties relationships | Silva, Cristina L. M.; Vicente, A. A.; Piazza, Laura | Editorial em revista | Acesso aberto |
Set-2021 | Food-grade hydroxypropyl methylcellulose-based formulations for electrohydrodynamic processing: Part I role of solution parameters on fibre and particle production | Silva, Pedro; Prieto, C.; Lagarón, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Formation of an edible multi-layer system through layer-by-layer deposition on β-carotene oil-in-water nanoemulsions | Silva, Hélder Daniel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Carneiro-da-Cunha, M. G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Formation of flavor-active compounds during continuous alcohol-free beer production : the influence of yeast strain, reactor configuration, and carrier type | Mota, A.; Novák, Pavel; Macieira, Filipe, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Out-2017 | Formation, stability and antioxidant activity of food-grade multilayer emulsions containing resveratrol | Acevedo-Fani, Alejandra; Silva, Hélder D.; Soliva-Fortuny, Robert, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Fortified beeswax oleogels: Effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stability | Martins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, Rosiane L., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
3-Out-2019 | Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy as a possible rapid tool to evaluate abiotic stress effects on pineapple by-products | Santos, Diana I.; Neiva Correia, M. Joana; Mateus, Maria Margarida, et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Mai-2023 | Functional and physicochemical characterization of emerging plant-based proteins | Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Loureiro, Luís Carlos Sá; Azevedo, Miguel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Functional bakery products - an overview and future perspectives | Pinto, D.; Castro, I.; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Jul-2015 | Functional characterisation and antimicrobial efficiency assessment of smart nanohydrogels containing natamycin incorporated into polysaccharide-based films | Fuciños, C.; Míguez, Martín; Cerqueira, M. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2009 | Functional polysaccharides as edible coatings for cheese | Cerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Functional properties of Gleditsia triacanthos seeds extracts and their incorporation into galactomannan films for food applications | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B.; Martins, Joana T., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |