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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2003The fluid mechanics relating to a novel oscillatory flow micro reactorHarvey, Adam; Mackley, M. R.; Reis, N., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
26-Mai-2003Fluid mixing and particle suspension in a novel microreactorHarvey, Adam; Mackley, M. R.; Reis, N., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2018Food applications of lignocellulosic-based packaging materialsBallesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
22-Mai-2011Food grade nanoparticles obtained from natural source ingredientsSato, Ana Carla K.; Quintas, Mafalda A. C.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Food grade polymers for the gelation of edible oils envisioning food applicationsMartins, Artur J.; Pastrana, L. M.; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Fev-2016Food safetySoares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Fev-2016Food safety in the seafood industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementationSoares, N.; Vicente, A. A.; Martins, Cristina M. A.LivroAcesso restrito autor
2016Food safety management system EN ISO 22000:2005Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso aberto
2015Food Structure Design: Innovation in food structure-properties relationshipsSilva, Cristina L. M.; Vicente, A. A.; Piazza, LauraEditorial em revistaAcesso aberto
Set-2021Food-grade hydroxypropyl methylcellulose-based formulations for electrohydrodynamic processing: Part I role of solution parameters on fibre and particle productionSilva, Pedro; Prieto, C.; Lagarón, J. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2011Formation of an edible multi-layer system through layer-by-layer deposition on β-carotene oil-in-water nanoemulsionsSilva, Hélder Daniel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Carneiro-da-Cunha, M. G., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Formation of flavor-active compounds during continuous alcohol-free beer production : the influence of yeast strain, reactor configuration, and carrier typeMota, A.; Novák, Pavel; Macieira, Filipe, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Out-2017Formation, stability and antioxidant activity of food-grade multilayer emulsions containing resveratrolAcevedo-Fani, Alejandra; Silva, Hélder D.; Soliva-Fortuny, Robert, et al.ArtigoAcesso aberto
2017Fortified beeswax oleogels: Effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stabilityMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, Rosiane L., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
3-Out-2019Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy as a possible rapid tool to evaluate abiotic stress effects on pineapple by-productsSantos, Diana I.; Neiva Correia, M. Joana; Mateus, Maria Margarida, et al.ArtigoAcesso aberto
9-Mai-2023Functional and physicochemical characterization of emerging plant-based proteinsLeite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Loureiro, Luís Carlos Sá; Azevedo, Miguel, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Functional bakery products - an overview and future perspectivesPinto, D.; Castro, I.; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Jul-2015Functional characterisation and antimicrobial efficiency assessment of smart nanohydrogels containing natamycin incorporated into polysaccharide-based filmsFuciños, C.; Míguez, Martín; Cerqueira, M. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2009Functional polysaccharides as edible coatings for cheeseCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Functional properties of Gleditsia triacanthos seeds extracts and their incorporation into galactomannan films for food applicationsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B.; Martins, Joana T., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho