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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Dez-2020 | Factors affecting polyhydroxyalkanoates biodegradation in soil | Fernandes, Miguel; Salvador, Andreia Filipa Ferreira; Alves, M. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Fast chemical treatments for ligno-cellulosic substrate achievement from brewers' spent grains | Pires, Eduardo J.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2011 | Fast chemical treatments for ligno-cellulosic yeast carriers’ production from brewers´ spent grains | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | Feasability of yeast and bacteria identification using UV-VIS-SWNIR difusive reflectance spectroscopy | Silva, João S.; Martins, R.; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Feasibility of bioethanol production from microalgal biomass | Anjos, Mariana; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | Feasibility of UV-VIS-SWNIR spectroscopy for monitoring chitosan edible coatings | Silva, João S.; Martins, R.; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Feasibility of yeasts and fungi monitoring during cheese maturation using fibre optic sensors | Silva, J. S.; Jesus, P.; Martins, Rui C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Fermentation pH in stirred tank and air-lift bioreactors affects phytase secretion by Aspergillus japonicus differently but not the particle size | Maller, Alexandre; Mota, André; Silva, Daniel Pereira da, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
10-Jan-2016 | Film blowing of PHBV blends and PHBV-based multilayers for the production of biodegradable packages | Cunha, Mara; Fernandes, Bruno Daniel; Covas, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Fishery sector | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
10-Set-2006 | Flavour formation in continuous fermentations | Brányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Dostálek, Pavel, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Flavouring and coating technologies for preservation and processing of foods | Cerqueira, M. A.; Costa, Maria J.; Rivera, M. C., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Fev-2021 | Flaxseed gum-biopolymers interactions driving rheological behaviour of oropharyngeal dysphagia-oriented products | Vieira, J.; Andrade, Cristiane Conte Paim; Santos, T. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2001 | Flocculation bioreactors | Vicente, A. A.; Mota, M.; Teixeira, J. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
21-Mai-2001 | Flocculation bioreactors : engineering based problems | Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2005 | Fluid mechanics and design aspects of a novel oscillatory flow screening mesoreactor | Reis, N.; Harvey, Adam; Mackley, M. R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2003 | The fluid mechanics relating to a novel oscillatory flow micro reactor | Harvey, Adam; Mackley, M. R.; Reis, N., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
26-Mai-2003 | Fluid mixing and particle suspension in a novel microreactor | Harvey, Adam; Mackley, M. R.; Reis, N., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Food applications of lignocellulosic-based packaging materials | Ballesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
22-Mai-2011 | Food grade nanoparticles obtained from natural source ingredients | Sato, Ana Carla K.; Quintas, Mafalda A. C.; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |