Browsing by advisors 2046

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  

Showing results 1 to 20 of 50.  next >
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess
14-Dec-2015Analysis of an edible coating of chitosan as an alternative to glazing of frozen salmonSilva, Pedro Miguel Peixoto daMaster thesis Open access
2016Aplicação de um novo revestimento e análise dos efeitos produzidos no tempo de prateleira dos frutos vermelhosMachado, Tiago José TeixeiraMaster thesis Restricted access (UMinho)
2018Aquecimento óhmico como alternativa à extração de biocompostos de biomassa concentrada de microalgasSantos, Ricardo André RodriguesMaster thesis Restricted access (UMinho)
2017Avaliação da aplicação de um revestimento edível a componentes de alimentos secos quando incorporados numa matriz “hidrofílica”Torres, Ana Margarida GomesMaster thesis Open access
2018Avaliação de processos alternativos de inativação de leveduras de decomposição do vinhoDias, Joana Sofia GomesMaster thesis Embargoed access (3 Years)
2015Caracterização do conteúdo em NPN (Azoto Não-Proteico) no leite e estudo do seu impacto nos rendimentos de transformação de leite em queijoHooton, Louise Carolyn SinclairMaster thesis Open access
2016Caracterização físico-química de polpas de morango com vista à otimização industrial de processos enzimáticosAbreu, José Fernando GomesMaster thesis Restricted access (UMinho)
16-Nov-2010Characterisation of new hydrocolloids to be used as food coatings and integration of their application with ohmic heatingSouza, B. W. S.Doctoral thesisOpen access
11-Jul-2013Desenvolvimento de abordagens de espectroscopia de fibra ótica para a análise em alto débito de estirpes de Saccharomyces cerevisiaeFonseca, Nuno Ramos daMaster thesis Open access
2015Desenvolvimento de novos produtos à base de queijo: introdução de aromas e incorporação de polissacarídeosAntunes, Sónia Maria OliveiraMaster thesis Restricted access (UMinho)
2017Desenvolvimento de soluções tecnológicas alternativas para o processo de enchimento na Queijaria da Aveleda, Lda.Cunha, Ana Laura AlvesMaster thesis Restricted access (UMinho)
2018Desenvolvimento de um revestimento ativo e comestível para melhorar a qualidade e prolongar o tempo de vida da framboesaCardoso, Patrícia PinheiroMaster thesis Open access
2016Determinação das atividades antibacteriana e antifúngica de substratos funcionalizadosAvelar, Zita Sofia BarbosaMaster thesis Embargoed access (3 Years)
26-Jul-2016Development and characterization of edible and biodegradable nano-laminate coatings as vehicle of incorporation of functional and antimicrobial agents from Aloe vera, for extending shelf life of Lycopersicum esculentum Mill. (tomato)Flores-López, M. L.Doctoral thesisOpen access
21-Dec-2010Development and characterization of edible coatings to the preservation of cheese qualityCerqueira, M. A.Doctoral thesisOpen access
16-Dec-2015Development and characterization of lipid-based nanosystems for controlled release of bioactive compoundsSilva, Hélder Daniel PeixotoDoctoral thesisOpen access
25-Oct-2012Development and characterization of novel edible films/coatings as a vehicle for incorporating compounds with functional and antimicrobial propertiesMartins, JoanaDoctoral thesisRestricted access (UMinho)
17-Apr-2018Development and optimization of cultivation systems and techniques in order to improve cyanotoxin productivity and cost effectivenessGeada, Pedro Miguel MacedoDoctoral thesisEmbargoed access (3 Years)
18-Jun-2013Development and optimization of microalgae cultivation systems: microalgal composition, photobioreactor design and characterizationFernandes, Bruno DanielDoctoral thesisOpen access
25-Nov-2011Development of integrated food processing technologies based on the application of electric fields: effects on denaturation of milk proteinsPereira, RicardoDoctoral thesisRestricted access (UMinho)