Percorrer por assunto Ochratoxin A

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
25-Mai-2020Active whey protein edible films and coatings incorporating Lactobacillus buchneri for Penicillium nordicum control in cheeseGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Ramos, Óscar; Cerqueira, Miguel, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2007Antifungal activity of a novel chromene dimerAbrunhosa, Luís; Costa, M.; Areias, F., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2018Antifungal effect of organic acids from lactic acid bacteria on Penicillium nordicumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísArtigoAcesso aberto
13-Jul-2017Antifungal effect of organic acids from lactic bacteria on Penicillium nordicumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
2006Aspergillus ibericus : a new species of section Nigri isolated from grapesSerra, Rita; Cabañes, F. Javier; Perrone, Giancarlo, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2006Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay : the case of contaminated winery wastewaterNogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2007Assessing the degradation of ochratoxin a using a bioassay: the case of contaminated winery wastewaterNogueira, R.; Estevinho, I.; Abrunhosa, Luís, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2002Biodegradation of Ochratoxin A by fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Serra, Rita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2010Biodegradation of ochratoxin A for food and feed decontaminationAbrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2003Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapesSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2019BSA-based sample clean-up columns for ochratoxin A determination in wine: method development and validationLeal, Tânia; Abrunhosa, Luís; Domingues, Lucília, et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2007Changes in Ochratoxin A concentration during winemakingFernandes, Anabela; Ratola, Nuno; Cerdeira, António, et al.ArtigoAcesso aberto
18-Jun-2012Characterization of the mycoflora and the occurrence of mycotoxins in Portuguese maizeSoares, Célia Maria GonçalvesTese de doutoramentoAcesso aberto
2019Chilean pepper: Spoilage fungi and mycotoxins contamination risk in Capsicum productsCosta, Jéssica; Lima, Nelson; Santos, CledirCapítulo de livroAcesso aberto
Set-2006Degradation of ochratoxin A by proteases and by a crude enzyme of aspergillus nigerAbrunhosa, Luís; Santos, Lúcia; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
6-Set-2023Degradation of ochratoxins A and B by lipases: A kinetic study unraveled by molecular modelingSantos, Joana; Castro, Tarsila Gabriel; Venâncio, Armando, et al.ArtigoAcesso aberto
2023Degradation of ochratoxins A and B by lipases: a kinetic study unraveled by molecular modellingSantos, Joana; Castro, Tarsila Gabriel; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Determination of ochratoxin a in wine grapes: comparison of extraction procedures and method validationSerra, Rita; Mendonça, Carla; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
Ago-2022Detoxification of ochratoxin A and zearalenone by Pleurotus ostreatus during in vitro gastrointestinal digestionNobre, Clarisse; Colunga, Alondra; Losoya, Carolina, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
17-Set-2003Ecology of mycotoxin producing fungi present in wine grapesSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto