Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Jan-2011 | An electronic tongue for gliadins semi-quantitative detection in foodstuffs | Peres, A. M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2010 | Application of an electronic tongue to detect gliadins in gluten-free foods | Peres, A. M.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
26-Jan-2016 | Development of a novel aptamer-based multi-sensor device for the detection of osteopontin | Meirinho, Sofia G. | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
16-Set-2013 | Development of an electrochemical aptasensor for protein detection | Meirinho, Sofia G.; Dias, Luís; Peres, António M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Development of an electrochemical aptasensor for the detection of human osteopontin | Meirinho, Sofia G.; Dias, Luís G.; Peres, António M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2015 | Development of an electrochemical RNA-aptasensor to detect human osteopontin | Meirinho, Sofia G.; Dias, Luís G.; Peres, António M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Dez-2009 | Liquid chromatography assay for gliadins quantification: application to gluten-containing and gluten-free food products | Morais, Jorge Sá; Meirinho, Sofia G.; Peres, António M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Voltammetric aptasensors for protein disease biomarkers detection: a review | Meirinho, Sofia G.; Dias, Luís G.; Peres, António M., et al. | Artigo | Acesso aberto |