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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
9-Jul-2021Science communication in bioengineering and biotechnology: Active and collaborative learning projectPeixoto, L.; Vicente, A. A.; Azeredo, Joana, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
7-Abr-2022Screening of key abiotic factors for biomass production of Pavlova gyransMaciel, José Filipe Gonçalves; Geada, Pedro; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Screening of Phaeodactylum tricornutum extracts regarding their bioactive and functional propertiesFerreira, Catarina; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Screening of Phaeodactylum tricornutum extracts regarding theirbioactive and functional propertiesFerreira, Catarina; Teixeira, Catarina Isabel Guedes; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Seed extracts of Gleditsia triacanthos : functional properties evaluation and incorporation into galactomannan filmsCerqueira, M. A.; Souza, B. W. S.; Martins, Joana, et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2020Self-organizing structures of phosphatidylcholine in nonaqueous solvents: tailoring gel-like systemsOkuro, Paula K.; Malfatti-Gasperini, Antonio A.; Fasolin, Luiz Henrique, et al.ArtigoAcesso aberto
2005Sensorial evaluation of continuously fermented beer and the role of process parameters in adjusting its flavour profileBrányik, Tomáš; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Nov-2020Separation and purification of curcumin using novel aqueous two-phase micellar systems composed of amphiphilic copolymer and cholinium ionic liquidsKurnik, Isabelle S.; Noronha, Mariana A.; Câmara, Mayra C. C., et al.ArtigoAcesso aberto
27-Jun-2017Seventy-day storage under retail-simulated thermal stress conditions: effect on chitosan-based coatings and water glazing applied on frozen salmon (Salmo salar)Vicente, A. A.; Silva, Pedro Miguel Peixoto; Soares, Nuno Miguel FerreiraResumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Shear and extensional rheology of galactomannans extracted from seeds of Gleditsia triacanthos and Sophora japonica: comparison with guar gum and locust bean gumBourbon, Ana I.; Pinheiro, Ana Cristina; Ribeiro, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Shelf life extension of cheese using edible packaging materialsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
6-Jun-2009Shelf life extension of ricotta cheese through the use of edible coatings of galactomannans from nonconventional sources incorporating nisin against Listeria monocytogenesMartins, Joana T.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Fev-2010Shelf life extension of Ricotta cheese using coatings of galactomannans from nonconventional sources incorporating nisin against Listeria monocytogenesMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
2004Simulações numéricas do processamento asséptico de polpas de morango num aquecedor óhmico contínuoCastro, Inês; Reis, N.; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Mar-2020Simulated digestion of an olive pomace water-soluble ingredient: relationship between the bioaccessibility of compounds and their potential health benefitsRibeiro, Tânia B.; Oliveira, Ana; Campos, Débora, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
24-Out-2011Simulation of enzymatic hydrolysis of wheat straw using autohydrolysis and organosolv processesRuíz, Héctor A.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2008Sistemas computacionais para a previsão da qualidade e segurança alimentar : evolução e sistemas complexosMartins, Rui C.; Lopes, Vítor V.; Vicente, A. A.OutroAcesso aberto
2008Sistemas computacionais para a previsão da qualidade e segurança alimentar : uma perspectiva de sistemas complexosMartins, Rui C.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
1996Sizing and counting of Saccharomyces cerevisiae floc populations by image analysis, using an automatically calculated thresholdVicente, A. A.; Meinders, J.; Teixeira, J. A.ArtigoAcesso aberto
1996Sizing and counting of two saccharomyces cerevisiae floc populations in an airlift bioreactor by image analysis, using an automatically chosen thresholdVicente, A. A.; Meinders, J.; Teixeira, J. A.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto