Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mai-2009 | Banana as adjunct in beer production: applicability and performance of fermentative parameters | Carvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Bento, Camila V., et al. | Artigo | Acesso aberto |
26-Mai-2008 | Banana: an alternative as adjunct and natural aromatic compound for beers | Carvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Cerveja artesanal Sovina: estudo de flavour e harmonizações com alimentos | Carvalho, Ana Catarina Moreira de | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Dez-2006 | Continuous immobilized yeast reactor system for complete beer fermentation using spent grains and corncobs as carrier materials | Brányik, Tomáš; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2002 | Continuous primary beer fermentation with brewing yeast immobilized on spent grains | Brányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Cruz, José Machado, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2005 | Continuous primary fermentation of beer : yeast immobilization kinetics and product quality | Brányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Estudo da utilização de farinha de castanha no processo de produção de cerveja | Barbosa, Marina da Cunha | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2009 | Flow cytometry for age assessment of a yeast population and its application in beer fermentations | Kuřec, Michal; Baszczyňski, Martin; Lehnert, Radek, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2008 | High gravity batch and continuous processes for beer production: evaluation of fermentation performance and beer quality | Silva, Daniel Pereira da; Brányik, Tomáš; Dragone, Giuliano, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Implementação de técnicas e ferramentas lean na produção de cerveja | Sá, João Mário Marques | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Dez-2008 | Influence of temperature on continuous high gravity brewing with yeasts immobilized on spent grains | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2022 | "It's a beer!": Brain functional hyperconnectivity during processing of alcohol-related images in young binge drinkers | Antunes, Natália Alexandra Almeida; Antón-Toro, Luis; Crego, Alberto, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Set-2008 | A new strategy for using banana as an ingredient in the brewing process | Carvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Otimização do processo de produção de mosto | Araújo, Sónia Raquel Fernandes | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
21-Nov-2022 | Otimização do processo produtivo de cerveja artesanal | Peixoto, Ana Carolina Marques | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2015 | Refermentação de cerveja em garrafa | Silva, Cátia Margarida Pontes da | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2008 | A review of flavour formation in continuous beer fermentations | Brányik, Tomáš; Vicente, A. A.; Dostálek, Pavel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2018 | Study of the effect of forced ageing in the evolution of off-flavours in beer | Gonçalves, Diogo B.; Oliveira, J. M.; Parpot, Pier | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Nov-2023 | The role of emergent processing technologies in beer production | Carvalho, Gonçalo; Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira; Leal, Rita, et al. | Artigo | Acesso aberto |