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Percorrer por autores UMinho 3024
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Tipo
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Ago-2019
In vitro adsorption of aflatoxin B1, ochratoxin A, and zearalenone by micronized grape stems and olive pomace in buffer solutions
Fernandes, J. -M.
;
Calado, Thalita
;
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2008
In vitro antifungal effect of EDTA disodium salt in tested black aspergilli
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
2011
Incidence of Fumonisin B-2 Production by Aspergillus niger in Portuguese Wine Regions
Abrunhosa, Luís
;
Calado, Thalita
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso restrito UMinho
13-Abr-2015
Influence of different activated carbons on Ochratoxin A decrease in wines
Inês, António
;
Silva, Davide
;
Nunes, Fernando M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
4-Jun-2013
Influence of moisture content, temperature and inoculum size on lipase production by filamentous fungi under solid-state fermentation of olive pomace
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
10-Set-2014
Influence of several oenological fining agents on ochratoxin A removal
Carvalho, Filipa
;
Inês, António
;
Nunes, Fernando Milheiro
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2015
Inhibitory effect of essential oils on Aspergillus growth and Aflatoxin accumulation
Costa, Cátia
;
Abrunhosa, Luís
;
Dias, Alberto Carlos Pires
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Integrated use of residues from olive mill and winery for lipase production by solid state fermentation with Aspergillus sp
Salgado, José Manuel
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
Irradiation for mold and mycotoxin control : a review
Calado, Thalita
;
Venâncio, Armando
;
Abrunhosa, Luís
Artigo
Acesso aberto
Dez-2007
Isolation and purification of an enzyme hydrolyzing ochratoxin A from aspergillus niger
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Artigo
Acesso aberto
2013
Lipase production by Aspergillus ibericus using olive mill wastewater
Abrunhosa, Luís
;
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Dantas, Danielle
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Lipase production from olive mill wastewaters by Aspergillus ibericus
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Abrunhosa, Luís
;
Dantas, Danielle
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessment
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Ago-2010
Liquid chromatography for multimycotoxin detection for filamentous fungi identification
Soares, Célia
;
Rodrigues, Paula
;
Freitas-Silva, O.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
13-Jun-2017
Management and mitigation strategies for mycotoxins: the biological solutions
Abrunhosa, Luís
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Set-2013
Management of agro-industrial wastes: utilization of exhausted grape mark as co-substrate with olive pomace for cellulases production by SSF
Salgado, José Manuel
;
Oliveira, Felisbela Maria Araújo
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2002
Micoflora das uvas e micotoxinas
Serra, Rita
;
Abrunhosa, Luís
;
Venâncio, Armando
Capítulo de livro
Acesso aberto
2005
Micoflora e micotoxinas em uvas
Venâncio, Armando
;
Abrunhosa, Luís
;
Serra, Rita
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
Micotoxinas detectadas en productos alimenticios en Portugal: revisión
Abrunhosa, Luís
;
Morales-Valle, H.
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Artigo
Acesso aberto
20-Mai-2016
Micotoxinas em vinhos: ocorrência e métodos analíticos
Abrunhosa, Luís
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto