Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Ago-2018 | Advances in nutraceutical delivery systems: From formulation design for bioavailability enhancement to efficacy and safety evaluation | Gonçalves, Raquel F. S.; Martins, Joana T.; Duarte, C. M. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
26-Set-2022 | An in vitro fermentation model to study the impact of bacteriophages targeting shiga toxin-encoding escherichia coli on the colonic microbiota | Pinto, Graça; Shetty, Sudarshan A.; Zoetendal, Erwin G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Bio-based nanocarriers incorporating curcumin bioaccessibility and cell viability evaluation | Gonçalves, Raquel F. S.; Martins, Joana T.; Duarte, Catarina M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Characterization of particle properties in nanoemulsions | Bourbon, Ana I.; Gonçalves, Raquel F. S.; Vicente, A. A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Fev-2019 | Downscale fermentation for xylooligosaccharides production by recombinant Bacillus subtilis 3610 | Amorim, Cláudia; Silvério, Sara C.; Gonçalves, Raquel F. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
11-Set-2017 | Dynamic gastrointestinal system as a tool to evaluate the behaviour of carbohydrates after ingestion: from macro to nano scale | Pinheiro, A. C.; Madalena, A. Daniel; Gonçalves, Raquel F. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Enhancing curcumin bioaccessibility through different nanoformulations | Gonçalves, Raquel F. S.; Martins, J. T.; Duarte, Catarina M. M., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
16-Abr-2023 | Evaluating the in vitro digestion of lipids rich in medium-chain fatty acids (MCFAs) using dynamic and static protocols | Pereira, Ericsem; Fernandes, Jean Michel; Gonçalves, Raquel F. S., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
8-Set-2022 | H. pylori phages: from genome release to hope for use as therapy | Ferreira, Rute Vanessa Novais; Sousa, Cláudia Sofia Cunha; Presa, Eva, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
3-Mai-2022 | In vitro digestion and storage stability of riboflavin-loaded WPI nanostructures towards foods fortification | Madalena, Daniel A.; Gonçalves, Raquel F. S.; Araújo, João Miguel Fernandes, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2023 | Incorporation of curcumin-loaded lipid-based nano delivery systems into food: release behavior in food simulants and a case study of application in a beverage | Gonçalves, Raquel F. S.; Vicente, A. A.; Pinheiro, A. C. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
8-Out-2018 | Influence of moderate electric fields on the performance of agars extraction from Gracilaria sp. | Rocha, Cristina M. R.; Matos, G. S. S.; Gonçalves, Raquel F. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
4-Ago-2021 | A novel Helicobacter pylori phage to combat gastric infections: first characterizations | Ferreira, Rute Vanessa Novais; Sousa, Cláudia Sofia Cunha; Gonçalves, Raquel F. S., et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
Jun-2017 | Towards the understanding of the behavior of bio-based nanostructures during in vitro digestion | Pinheiro, Ana Cristina; Gonçalves, Raquel F. S.; Madalena, Daniel A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Mai-2023 | Unravelling nanoemulsions vs excipient nanoemulsions: formulation optimization, particle characterization and behavior as α-tocopherol delivery systems | Fernandes, J. M.; Araújo, J.; Gonçalves, Raquel F. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |