Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor Cunha, Joana T.
Subscrever estatísticas do autor Cunha, Joana T.
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 5-17 de um total de 17 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
19-Jun-2019
Importance of pathway selection in recombinant xylose-consuming Saccharomyces cerevisiae to improve fermentation from hemicellulosic hydrolysates
Cunha, Joana T.
;
Soares, P.
;
Romaní, Aloia
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
Mar-2017
Integrated approach for selecting efficient Saccharomyces cerevisiae for industrial lignocellulosic fermentations: importance of yeast chassis linked to process conditions
Costa, Carlos E.
;
Romaní, Aloia
;
Cunha, Joana T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Molecular and physiological basis of Saccharomyces cerevisiae tolerance to adverse lignocellulose-based process conditions
Cunha, Joana T.
;
Romaní, Aloia
;
Costa, Carlos E.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
15-Jan-2023
Multi-feedstock biorefinery concept: Valorization of winery wastes by engineered yeast
Baptista, Sara Isabel Leite
;
Romaní, Aloia
;
Cunha, Joana T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2016
RAPD and SCAR markers as potential tools for detection of milk origin in dairy products: adulterant sheep breeds in Serra da Estrela cheese production
Cunha, Joana T.
;
Ribeiro, Tânia I. B.
;
Rocha, João B.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
RAPD/SCAR approaches for identification of adulterant breeds' milk in dairy products
Cunha, Joana T.
;
Domingues, Lucília
Capítulo de livro
Acesso restrito autor
Abr-2018
Recombinant family 3 carbohydrate-binding module as a new additive for enhanced enzymatic saccharification of whole slurry from autohydrolyzed eucalyptus globulus wood
Oliveira, Carla
;
Romaní, Aloia
;
Gomes, Daniel G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
23-Out-2016
Towards a cost-effective bioethanol process: yeast development to overcome challenges derived from lignocellulosic processing
Cunha, Joana T.
;
Romaní, Aloia
;
Ferraz, Luís
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
8-Fev-2022
Whole cell biocatalysis of 5-hydroxymethylfurfural for sustainable biorefineries
Cunha, Joana T.
;
Romani, Aloia Perez
;
Domingues, Lucília
Artigo
Acesso aberto
23-Nov-2021
Wine industry residues for biotechnological production of xylitol
Sara Baptista
;
Cunha, Joana T.
;
Romani, Aloia Perez
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2018
Xylitol production from lignocellulosic whole slurry corn cob by engineered industrial Saccharomyces cerevisiae PE-2
Sara Baptista
;
Cunha, Joana T.
;
Romani, Aloia Perez
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2019
Xylose fermentation efficiency of industrial Saccharomyces cerevisiae yeast with separate or combined xylose reductase/xylitol dehydrogenase and xylose isomerase pathways
Cunha, Joana T.
;
Soares, P.
;
Romaní, Aloia
, et al.
Artigo
Acesso aberto
23-Nov-2021
Yeast platform for the production of 5-hydroxymethylfurfural-derivatives: Saccharomyces cerevisiae as a whole cell biocatalyst
Cunha, Joana T.
;
Baptista, Marlene
;
Romani, Aloia Perez
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto