Mostrar 1-20 de um total de 32 resultados.
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2019 | Active whey protein edible films and coatings incorporating lactic acid bacteria for fungi control in cheese | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Ramos, Óscar Leandro Silva; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Mai-2020 | Active whey protein edible films and coatings incorporating Lactobacillus buchneri for Penicillium nordicum control in cheese | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Ramos, Óscar; Cerqueira, Miguel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2018 | Anti-aflatoxigenic effect of organic acids produced by Lactobacillus plantarum | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
13-Jul-2017 | Anti-aflatoxigenic effect of organic acids produced by Lactobacillus plantarum | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, A.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Jul-2015 | Antifungal and antiaflatoxigenic properties of Lactobacillus species | Abrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, Ana P., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2018 | Antifungal effect of organic acids from lactic acid bacteria on Penicillium nordicum | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2017 | Antifungal effect of organic acids from lactic bacteria on Penicillium nordicum | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Dez-2017 | Antifungal effect of organic acids on Aspergillus flavus and Penicillium nordicum | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
29-Jul-2015 | Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matrices | Inês, António; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Maria, J. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Biodegradação de Ochratoxin A por Pediococcus parvulus | Abrunhosa, Luís; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Inês, António, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2014 | Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro wines | Abrunhosa, Luís; Inês, António; Rodrigues, A. I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2021 | Biodiversity of toxigenic fungi in the food chain and the co-occurrence of mycotoxins | Venâncio, Armando; Dias, Teresa Vale; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Control of Aflatoxigenic fungi and mycotoxins production by lactobacillus species | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, Ana P.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Edible films and coatings as carriers of living microorganisms: a new strategy towards biopreservation and healthier foods | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Abrunhosa, Luís; Pastrana, Lorenzo M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Nov-2020 | Edible films and coatings as carriers of nano and microencapsulated ingredients | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Bourbon, Ana I.; Azevedo, Gabriela, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
6-Jul-2017 | Effects of organic acids on mycotoxigenic fungi that produces aflatoxins and Ochratoxin A | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2008 | Enhanced control of porosity in electrospun nanofiber meshes | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Martins, Albino; Reis, R. L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
20-Mai-2023 | Food-grade bigels: Evaluation of hydrogel:oleogel ratio and gelator concentration on their physicochemical properties | Martins, Artur J.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Fuciños, Pablo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Mai-2022 | Fungal growth and mycotoxin production in a new formulated meat product with structured emulsions as substitutes for pork rigid fat | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Martins, A. J.; Cerqueira, M. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2019 | In vitro adsorption of aflatoxin B1, ochratoxin A, and zearalenone by micronized grape stems and olive pomace in buffer solutions | Fernandes, J. -M.; Calado, Thalita; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al. | Artigo | Acesso aberto |