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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2001
Flocculation bioreactors
Vicente, A. A.
;
Mota, M.
;
Teixeira, J. A.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
21-Mai-2001
Flocculation bioreactors : engineering based problems
Vicente, A. A.
;
Teixeira, J. A.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Abr-2005
Fluid mechanics and design aspects of a novel oscillatory flow screening mesoreactor
Reis, N.
;
Harvey, Adam
;
Mackley, M. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2003
The fluid mechanics relating to a novel oscillatory flow micro reactor
Harvey, Adam
;
Mackley, M. R.
;
Reis, N.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
26-Mai-2003
Fluid mixing and particle suspension in a novel microreactor
Harvey, Adam
;
Mackley, M. R.
;
Reis, N.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2018
Food applications of lignocellulosic-based packaging materials
Ballesteros, Lina F.
;
Michelin, Michele
;
Vicente, A. A.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
22-Mai-2011
Food grade nanoparticles obtained from natural source ingredients
Sato, Ana Carla K.
;
Quintas, Mafalda A. C.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2018
Food grade polymers for the gelation of edible oils envisioning food applications
Martins, Artur J.
;
Pastrana, L. M.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Fev-2016
Food safety
Soares, N.
;
Martins, Cristina M. A.
;
Vicente, A. A.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Fev-2016
Food safety in the seafood industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation
Soares, N.
;
Vicente, A. A.
;
Martins, Cristina M. A.
Livro
Acesso restrito autor
2016
Food safety management system EN ISO 22000:2005
Soares, N.
;
Martins, Cristina M. A.
;
Vicente, A. A.
Capítulo de livro
Acesso aberto
2015
Food Structure Design: Innovation in food structure-properties relationships
Silva, Cristina L. M.
;
Vicente, A. A.
;
Piazza, Laura
Editorial em revista
Acesso aberto
Set-2021
Food-grade hydroxypropyl methylcellulose-based formulations for electrohydrodynamic processing: Part I role of solution parameters on fibre and particle production
Silva, Pedro
;
Prieto, C.
;
Lagarón, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Formation of an edible multi-layer system through layer-by-layer deposition on β-carotene oil-in-water nanoemulsions
Silva, Hélder Daniel Peixoto
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Carneiro-da-Cunha, M. G.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2011
Formation of flavor-active compounds during continuous alcohol-free beer production : the influence of yeast strain, reactor configuration, and carrier type
Mota, A.
;
Novák, Pavel
;
Macieira, Filipe
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Out-2017
Formation, stability and antioxidant activity of food-grade multilayer emulsions containing resveratrol
Acevedo-Fani, Alejandra
;
Silva, Hélder D.
;
Soliva-Fortuny, Robert
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Fortified beeswax oleogels: Effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stability
Martins, Artur J.
;
Cerqueira, Miguel A.
;
Cunha, Rosiane L.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
3-Out-2019
Fourier transform infrared (FT-IR) spectroscopy as a possible rapid tool to evaluate abiotic stress effects on pineapple by-products
Santos, Diana I.
;
Neiva Correia, M. Joana
;
Mateus, Maria Margarida
, et al.
Artigo
Acesso aberto
9-Mai-2023
Functional and physicochemical characterization of emerging plant-based proteins
Leite, Ana Catarina Carvalho Oliveira
;
Loureiro, Luís Carlos Sá
;
Azevedo, Miguel
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Functional bakery products - an overview and future perspectives
Pinto, D.
;
Castro, I.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho