Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2013 | Biotechnology-derived enzymes for food applications | Ramos, Philippe Emmanuel Cruz; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2014 | Design of bio-nanosystems for oral delivery of functional compounds | Cerqueira, M. A.; Pinheiro, A. C.; Silva, H. D., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2016 | Development of an immobilization system for in situ micronutrients release | Ramos, Philippe Emmanuel Cruz; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Cook, Michael T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2018 | Effect of alginate molecular weight and M/G ratio in beads properties foreseeing the protection of probiotics | Ramos, Philippe Emmanuel Cruz; Silva, Pedro Miguel Peixoto; Alario, Marta M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Out-2018 | Electrosprayed whey protein Isolate-based nanocapsules for bioactive compounds encapsulation | Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Philippe Emmanuel Cruz; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2020 | Electrosprayed whey protein-based nanocapsules for beta-carotene encapsulation | Rodrigues, Rui Miguel Martins; Ramos, Philippe E.; Cerqueira, M. F., et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Mai-2016 | Encapsulation of probiotics envisaged for folate production in human intestine environment | Ramos, Philippe Emmanuel Cruz | Tese de doutoramento | Acesso restrito UMinho |
25-Jul-2019 | Nanolaminated systems production by layer-by-layer technique | Pinheiro, Ana Cristina; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Martins, Joana T., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2018 | Physiological protection of probiotic microcapsules by coatings | Ramos, Philippe E.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2016 | Probiotic-loaded microcapsule system for human in situ folate production: Encapsulation and system validation | Ramos, Philippe Emmanuel Cruz; Abrunhosa, Luís; Pinheiro, Ana Cristina, et al. | Artigo | Acesso aberto |