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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
13-Abr-2014 | Relação entre a cor e o perfil polínico de méis monoflorais usando árvores de decisão | Sousa, Mara E. B. C.; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Sensory classification of table olives using an electronic tongue: Analysis of aqueous pastes and brines | Marx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Sensory intensity assessment of olive oils using an electronic tongue | Veloso, Ana C. A.; Dias, Luís G.; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2019 | Serra da Estrela cheeses free amino acids profiles by UPLC-DAD-MS/MS and their application for cheese origin assessment | Lima, M. J. Reis; Guiet, Andréia Oliveira Santos; Falcão, Soraia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Single-cultivar extra virgin olive oil classification using a potentiometric electronic tongue | Dias, Luís G.; Fernandes, Andreia; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
19-Set-2014 | A size exclusion HPLC method for evaluating the individual impacts of sugars and organic acids on beverage global taste by means of calculated dose-over-threshold values | Dias, Luís G.; Sequeira, Cédric; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2020 | Sweet peppers discrimination according to agronomic production mode and maturation stage using a chemical-sensory approach and an electronic tongue | Guilherme, Rosa; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2018 | A taste sensor device for unmasking admixing of rancid or winey-vinegary olive oil to extra virgin olive oil | Harzalli, Ussama; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
9-Jul-2019 | The electronic nose coupled with chemometric tools for discriminating the quality of black tea samples in situ | Hidayat, Shidiq Nur; Triyana, Kuwat; Fauzan, Inggrit, et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Nov-2021 | The use of electronic nose as alternative non-destructive technique to discriminate flavored and unflavored olive oils | Rodrigues, Nuno; Silva, Kevin; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
4-Jan-2019 | Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challenges | Santos, A. O.; Vaz, Andreia; Rodrigues, Paula, et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Unmasking admixtures of extra virgin olive oils with olive oils containing sensory defects using a multi-sensor taste device | Harzalli, Ussama; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2019 | Unmasking sensory defects of olive oils flavored with basil and oregano using an electronic tongue-chemometric tool | Bobiano, Marta; Rodrigues, Nuno; Madureira, Marta, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2012 | UV spectrophotometry method for dietary sugars | Veloso, Ana C. A.; Rodrigues, L. R.; Dias, Luís G., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2009 | UV spectrophotometry method for the monitoring of galacto-oligosaccharides production | Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A.; Correia, Daniela M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2019 | Valorisation of frozen chestnut by-products: technological challenges for the production of gluten-free flour | Borges, Ana; Fonseca, Catarina; Carreira, Filipa, et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Nov-2019 | Valorização da casca e das sementes de duas variedades de romã: avaliação do seu potencial bioativo | Campos, Lara; Henriques, Marta; Veloso, Ana C. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Dez-2021 | Volatile-olfactory profiles of cv. Arbequina olive oils extracted without/with olive leaves addition and their discrimination using an electronic nose | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Winery wastes: A potential source of natural dyes for textiles | Lagoa, B.; Campos, Lara; Silva, T., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |