Percorrer por assunto Ochratoxin A

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
17-Set-2003Ecology of mycotoxin producing fungi present in wine grapesSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Abr-2021Elimination of ochratoxin A from white and red wines: Critical characteristics of activated carbons and impact on wine qualityCosme, Fernanda; Inês, António; Silva, Davide, et al.ArtigoAcesso aberto
2015Estudo de estirpes probióticas como inoculantes de silagens para o controlo de micotoxinasSantiago, Ana Paula PiresDissertação de mestrado Acesso aberto
2023Evaluation of ochratoxin a (OTA) interaction with recombinant domain II of bovine serum albumin toward the development of new OTA extraction platformsAguiar, Tatiana Quinta; Leal, Tânia; Rodrigues, Diana Isabel Gomes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2005Evolution of ochratoxin A content from must to wine in Port wine microvinificationRatola, N.; Abade, E.; Simões, T., et al.ArtigoAcesso aberto
2006Fungi and ochratoxin A detected in healthy grapes for wine productionSerra, Rita; Mendonça, Carla; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2011Further mycotoxin effects from climate changePaterson, R. R. M.; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Fev-2018Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in foodCalado, Thalita; Fernández-Cruz, María Luisa; Verde, Sandra Cabo, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jul-2017Gamma irradiation in ochratoxin A controlCalado, Thalita; Verde, Sandra Cabo; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2023High-throughput micro-plate fluorescence quenching for screening the binding of mycotoxins to albuminsAdalsteinsson, Heidar Már; Pinto, Lavínia; Rodrigues, Diana Isabel Gomes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010How will climate change affect mycotoxins in food?Paterson, R. R. M.; Lima, NelsonArtigoAcesso aberto
Jul-2006Identification and quantification of mycotoxigenic fungi by PCRPaterson, R. R. M.ArtigoAcesso aberto
Ago-2019In vitro adsorption of aflatoxin B1, ochratoxin A, and zearalenone by micronized grape stems and olive pomace in buffer solutionsFernandes, J. -M.; Calado, Thalita; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al.ArtigoAcesso aberto
2008In vitro antifungal effect of EDTA disodium salt in tested black aspergilliAbrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2011Incidence of Fumonisin B-2 Production by Aspergillus niger in Portuguese Wine RegionsAbrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso restrito UMinho
Dez-2007Isolation and purification of an enzyme hydrolyzing ochratoxin A from aspergillus nigerAbrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigoAcesso aberto
2004Making wine safer: the case of ochratoxin AKozakiewicz, Z.; Battilani, P.; Cabañes, F. J., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
2023Mitigation of Ochratoxin A in the food chain, from prevention to remediationVenâncio, Armando; Santos, Joana; Dias, Teresa Vale, et al.Comunicação em painel Acesso aberto
Nov-2019Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hamsRodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
Jun-2011Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin ACalado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto