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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
13-Abr-2015 | Removal of ochratoxin A from contaminated white and red wines using oenological fining agents | Cosme, Fernanda; Carvalho, Filipa; Nunes, Fernando M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | A review of mycotoxins in food and feed products in Portugal and estimation of probable daily intakes | Abrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2021 | Rhamnolipids inhibit aflatoxins production in Aspergillus flavus by causing structural damages in the fungal hyphae and down-regulating the expression of their biosynthetic genes | Rodrigues, Ana Isabel Geraldes; Gudiña, Eduardo José; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Screening of winery and olive mill wastes for lignocellulolytic enzyme production from Aspergillus species by solid-state fermentation | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Simultaneous detection of cyclopiazonic acid and aflatoxin B1 by HPLC in methanol/water mobile phase | Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O.; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2015 | Sonication of olive pomace to improve xylanases production by SSF | Leite, P.; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Jan-2023 | Structural and physicochemical properties of starch from rejected chestnut: hydrothermal and high-pressure processing dependence | Pino Hernández, Enrique; Fasolin, Luiz H.; Ballesteros, Lina F., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2020 | Suitability of β-lactoglobulin micro- and nanostructures for loading and release of bioactive compounds | Simões, Lívia Souza; Abrunhosa, Luís; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Set-2018 | Suitability of β-lactoglobulin micro- and nanostructures for quercetin-loading | Simões, Lívia Souza; Abrunhosa, Luís; Vicente, A. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | The condensation of salicylaldehydes and malononitrile revisited : synthesis of new dimeric chromene derivatives | Costa, Marta Sílvia Freitas da; Areias, F.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2012 | The effect of food processing on the fate of mycotoxins | Venâncio, Armando; Soares, Célia Maria Gonçalves; Calado, Thalita, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Set-2009 | The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regions | Soares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Tools and strategies to mitigate the effect of mycotoxins | Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís; Santos, Cledir, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2023 | Toward cost-effective production of recombinant human serum albumin for use in mycotoxin capture devices | Rodrigues, Diana Isabel Gomes; Adalsteinsson, Heidar Már; Pinto, Lavínia, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
19-Nov-2009 | Undesirable fungal metabolites in grapes: emphasis on geosmin and ochratoxin A | Venâncio, Armando; Barata, A.; Morales-Valle, H., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2016 | Use of olive pomace treated by ultrasounds as substrate for cellulases and xylanases production | Leite, A.; Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | Use of ozone to reduce molds in a cheese ripening room | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
4-Jun-2014 | Use of Pediococcus parvulus to remove ochratoxin A from wine | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Pereira, Vânia L.; Inês, António, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Use of vinasses to improve bioremediation of olive mill wastewater by fungi | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
25-Nov-2015 | Uso de Pediococcus parvulus para a degradação e destoxificação biológica de ocratoxina A, respetivo método e kit | Faia, Maria Arlete Mendes; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Patente | Acesso aberto |