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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2013Biorefinery valorization of autohydrolysis wheat straw hemicellulose to be applied in a polymer-blend filmRuiz, Héctor A.; Cerqueira, M. A.; Ruíz, Héctor A., et al.ArtigoAcesso aberto
2013Biotechnology-derived enzymes for food applicationsRamos, Philippe Emmanuel Cruz; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Jul-2019Book of Abstracts of the 8th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food SystemsVicente, A. A.; Pinheiro, Ana Cristina; Martins, Joana T.Atas de conferênciaAcesso aberto
2019Brewery spent yeast insoluble residue as microcarriers for bioactive compoundAndrade, Cristiane Conte Paim; Duarte, Susan Hartwig; Coelho, Elisabete, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2007The bubble size distribution and O2 mass transfer in an oscillating, meso-scale tubeReis, N.; Mena, P. C.; Rocha, F. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2011Can natural hydrocolloids be used for nanotechnological applications in foods?Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Set-2020Candelilla wax edible coating with Flourensia cernua bioactives to prolong the quality of tomato fruitsRuiz-Martínez, Judith; Aguirre-Joya, Jorge A.; Rojas, Romeo, et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2007Caracterização do perfil de ácidos gordos livres durante a pasteurização convencional e óhmicaPereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2014Carrier-free, continuous primary beer fermentationPires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al.ArtigoAcesso aberto
23-Set-2018Caseinato de sódio como chaperona das proteínas do soro do leite sob aquecimento ôhmicoMoreira, T. C. P.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
Ago-2019Cashew nut allergy: clinical relevance and allergen characterisationMendes, Cíntia; Costa, Joana; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2017Cápsula imobilizadora de probióticos para a produção de micronutrientes no intestinoTeixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Ramos, Philippe E., et al.Patente Acesso aberto
2018Cellulose nanocrystals from grape pomace: production, properties and cytotoxicity assessmentCoelho, C. C. S.; Michelin, Michele; Cerqueira, Miguel A., et al.ArtigoAcesso aberto
16-Jul-2016Cellulose nanofibers produced from banana peel by chemical and enzymatic treatments: characterization and in vitro cytotoxicity assessmentTibolla, H.; Pelissari, Franciele M.; Martins, Joana T., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Fev-2018Cellulose nanofibers produced from banana peel by chemical and mechanical treatments: characterization and cytotoxicity assessmentTibolla, H.; Pelissari, Franciele M.; Martins, Joana T., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Cellulosic films obtained from the treatment of sugarcane bagasse fibers with N -methylmorpholine- N -oxide (NMMO)Ruzene, Denise S.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2011CFD simulation and experimental measurement of gas holdup and liquid interstitial velocity in internal loop airlift reactorSimcik, M.; Mota, André; Ruzicka, M. C., et al.ArtigoAcesso aberto
16-Mai-2004CFD simulations of RTD of a strawberry pulp in a continuous ohmic heaterCastro, Inês; Reis, N.; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
11-Mai-2005The challenging modelling of kLa in a periodic constricted small-scale tubeReis, N.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
18-Jul-2010Changes on microbiological, physicochemical and diffusion properties of the cheese upon the application of chitosan-based edible coating incorporating natamycinFajardo, Paula; Martins, Joana; Fuciños, C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto