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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
17-Set-2006 | Modelling the Mpemba effect on frozen strawberries by cellular automation | Martins, Rui C.; Lopes, Vítor V.; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Jun-2019 | Modelling whey protein gelation under ohmic heating - effects of electric field strength, frequency and heating kinetics | Rodrigues, Rui Miguel Martins; Avelar, Zita; Fasolin, Luiz Henrique, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Jun-2022 | Modelo dinâmico de digestão gástrica e programa de computador | Pinheiro, A. C.; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Vicente, A. A., et al. | Patente | Acesso aberto |
13-Jun-2017 | Moderate Electric Fields application as a biotechnological tool in food processing | Vicente, A. A.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2010 | Moderate electric fields can inactivate Escherichia coli at room temperature | Machado, L.; Pereira, Ricardo; Martins, Rui C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
25-Set-2017 | Moderate electric fields effects on whey protein´s structure, interactions and gelation | Rodrigues, Rui M.; Vicente, A. A.; Pereira, Ricardo N. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jul-2013 | Moderate electric fields processing to modify whey protein functionality: production of functional protein nanoparticles | Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Set-2015 | Moderate Electric Fields – a processing biotechnological tool | Pereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Genisheva, Zlatina Asenova, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2021 | Modulating process parameters to change physical properties of bigels for food applications | Fasolin, Luiz Henrique; Martins, Artur J.; Cerqueira, M. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Jan-2021 | Modulation and characterization of wax-based olive oil organogels in view of their application in the food industry | Silva, Pedro Miguel Peixoto; Martins, Artur J.; Fasolin, Luiz Henrique, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2007 | Monitoring goat milk quality during pasteurisation and ohmic treatment using UV-VIS-SWNIR spectroscopy | Martins, Rui C.; Borges, Sónia C.; Lopes, Vítor V., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2007 | Monitoring of brewing yeast propagation under aerobic and anaerobic conditions employing flow cytometry | Novak, J.; Basarova, G.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2007 | Monitorização da qualidade do leite de cabra durante a pasteurização e processamento óhmico usando sensores de fibra óptica | Martins, Rui C.; Coelho, A. M.; Lopes, Vítor V., et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Set-2018 | Morphological study of rice starch granules during in vitro digestion | Fernandes, Jean Michel; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Pinheiro, A. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Multi-step thermally induced transitions of ß-lactoglobulin - an in situ spectroscopy approach | Rodrigues, Rui M.; Claro, Bárbara; Bastos, Margarida, et al. | Artigo | Acesso aberto |
12-Ago-2016 | Multilayer nanocapsules as a vehicle for release of bioactive compounds | Pinheiro, Ana Cristina; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Silva, Hélder D., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
13-Jul-2013 | Multilayers of chitosan and alginate for the development of core-shell nanocapsules | Rivera, M. C.; Pinheiro, A. C.; Bourbon, A. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Abr-2022 | Multivariable approach on growth of microalgae | Geada, Pedro; Madureira, Leandro; Francisco, Diogo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2023 | Multivariable optimization process of heterotrophic growth of Chlorella vulgaris | Geada, Pedro; Francisco, Diogo; Pereira, Francisco, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Nano structures for food applications | Silva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |