Mostrar 54-73 de um total de 149 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2011 | Effect of nitrogen supplementation on yeast fermentation performance and mead quality | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Effect of Saccharomyces cerevisiae cells immobilisation on mead production | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Effect of the support material and storage conditions of immobilized lactic acid bacteria on malolactic fermentation of white wine | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
8-Set-2017 | Effect of vertical shoot-positioned, Scott-Henry, Geneva Double-Curtain, Arch-cane, and Parral Training Systems on the volatile composition of Albariño Wines | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina; Tubio, Miguel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Efficiency of sugar-to-ethanol conversion by different Saccharomyces cerevisiae strains during raspberry must fermentation | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | El potencial aromático de las variedades de vid cultivadas en Galicia | Vilanova, Mar; Oliveira, J. M. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2017 | El potencial aromático de las variedades de vid cultivadas en Galicia | Vilanova, Mar; Oliveira, J. M.; Rivas, Ricardo, et al. | Livro | Acesso aberto |
18-Abr-2011 | Elaboration of distilled beverage from spent coffee ground | Sampaio, A.; Mussatto, Solange I.; Dragone, Giuliano, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
21-Set-2011 | Estudo estatístico de variáveis de uma vinha num solo granítico | Silva, Ana Rita Vieira da; Braga, A. C.; Araújo, Isabel M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Evaluating the potential of wine-making residues and corn cobs as support materials for cell immobilization for ethanol production | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2020 | Evaluation of multi-starter S. cerevisiae/ D. bruxellensis cultures for mimicking and accelerating transformations occurring during barrel ageing of beer | Coelho, Eduardo João Louro; Azevedo, Mário; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Evolución de la composición terpénica durante la maduración de variedades de vid cultivadas en Betanzos (Galicia) | Vilanova, M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Bescansa, L., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Out-2019 | Factors affecting extraction of adsorbed wine volatile compounds and wood extractives from used oak wood | Coelho, Eduardo; Teixeira, J. A.; Domingues, Lucília, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry (Rubus idaeus) | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry juice (Rubus idaeus L.) | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
24-Out-2011 | Fermentative metabolism of yeast strains under induced stress conditions | Castro, C. C.; Silva, J. S.; Silva, Sílvia S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Fermented beverages : process technology and management, volatile compounds, instrumental methods of analysis | Oliveira, J. M.; Genisheva, Zlatina Asenova; Vilanova, Mar | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Fermented beverages : technological and analytical approaches | Oliveira, J. M. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Jun-2008 | First study on volatile composition of three Vitis vinifera cultivars from Betanzos (NW Spain) : blanco lexítimo, agudelo and serradelo | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Oliveira, J. M. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2000 | Free and bound aromatic components of Loureiro and Alvarinho grape varieties from the vinhos verdes region | Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo | Acesso aberto |