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https://hdl.handle.net/1822/41587
Título: | Introduction [to Food Safety in the Seafood Industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation] |
Autor(es): | Soares, Nuno F. Martins, Cristina M. A. Vicente, A. A. |
Data: | Dez-2015 |
Editora: | Wiley |
Citação: | Soares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A., Front Matter. In Nuno F. Soares, António A. Vicente, Cristina M. A. Martins, Food Safety in the Seafood Industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation, John Wiley & Sons, Ltd, 2016. ISBN: 9781118965108 |
Resumo(s): | The prelims comprise: * Half-Title Page * Dedication Page * Title Page * Copyright Page * Table of Contents * Foreword * Acknowledgements * Disclaimer * Introduction |
Tipo: | Capítulo de livro |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/41587 |
ISBN: | 978-1-118-96508-5 978-1-118-96507-8 |
DOI: | 10.1002/9781118965108.fmatter |
Versão da editora: | http://eu.wiley.com/WileyCDA/WileyTitle/productCd-1118965086.html |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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