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TítuloIntroduction [to Food Safety in the Seafood Industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation]
Autor(es)Soares, Nuno F.
Martins, Cristina M. A.
Vicente, A. A.
DataDez-2015
EditoraWiley
CitaçãoSoares, N.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A., Front Matter. In Nuno F. Soares, António A. Vicente, Cristina M. A. Martins, Food Safety in the Seafood Industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation, John Wiley & Sons, Ltd, 2016. ISBN: 9781118965108
Resumo(s)The prelims comprise: * Half-Title Page * Dedication Page * Title Page * Copyright Page * Table of Contents * Foreword * Acknowledgements * Disclaimer * Introduction
TipoCapítulo de livro
URIhttps://hdl.handle.net/1822/41587
ISBN978-1-118-96508-5
978-1-118-96507-8
DOI10.1002/9781118965108.fmatter
Versão da editorahttp://eu.wiley.com/WileyCDA/WileyTitle/productCd-1118965086.html
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Livros e Capítulos de Livros / Books and Book Chapters

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