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Lista de resultados: 11-20 de um total de 54 resultados (tempo de pesquisa: 0.0 segundos).
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2015Production and extraction of polysaccharides and oligosaccharides and their use as new food additivesNobre, Clarisse; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Rodrigues, L. R.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Jul-2019Book of Abstracts of the 8th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food SystemsVicente, A. A.; Pinheiro, Ana Cristina; Martins, Joana T.Atas de conferênciaAcesso aberto
2018Characterization of particle properties in nanoemulsionsBourbon, Ana I.; Gonçalves, Raquel F. S.; Vicente, A. A.; Pinheiro, Ana CristinaCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
13-Jun-20193 - Nanostructures of whey proteins for encapsulation of food ingredientsRamos, Óscar Leandro Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Simões, Lívia Souza; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
20192 - Methods for determining bioavailability and bioaccessibility of bioactive compounds and nutrientsSantos, Diana I.; Saraiva, Jorge Manuel Alexandre; Vicente, A. A.; Moldão-Martins, MargaridaCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
25-Jul-2019Nanolaminated systems production by layer-by-layer techniquePinheiro, Ana Cristina; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Martins, Joana T.; Ramos, Philippe E.; Vicente, A. A.; Cunha, M.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2011Electrical conductivity: foodsVicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Dez-2015Introduction [to Food Safety in the Seafood Industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation]Soares, Nuno F.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso aberto
2012Ohmic heating treatmentVicente, A. A.; Castro, I.; Teixeira, J. A.; Machado, L.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2013Edible nano-laminate coatings for food applicationsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Bourbon, Ana I.; Pinheiro, Ana Cristina; Silva, Hélder D.; Quintas, Mafalda A. C.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho