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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2016
Carboxylic acids plasma membrane transporters in Saccharomyces cerevisiae
Casal, Margarida
;
Queirós, Odília
;
Talaia, Gabriel
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito autor
26-Set-2022
Characterization and engineering of sugar transporters in the yeast Kluyveromyces marxianus for biotechnological applications
Donzella, Lorena
Tese de doutoramento
Acesso restrito autor
2013
Cleanup of industrial effluents containing heavy metals : a new opportunity of valorising the biomass produced by brewing industry
Soares, Eduardo V.
;
Soares, Helena M. V. M.
Artigo
Acesso aberto
1-Jan-2017
Colony PCR
Azevedo, Flávio
;
Pereira, Humberto
;
Johansson, Björn
Capítulo de livro
Acesso restrito autor
2002
Continuous primary beer fermentation with brewing yeast immobilized on spent grains
Brányik, Tomáš
;
Vicente, A. A.
;
Cruz, José Machado
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2004
Dependence of Saccharomyces cerevisiae filtration through membrance on yeast concentration
Mota, M.
;
Teixeira, J. A.
;
Yelshin, Alexander
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2016
Desenvolvimento de um pão com características nutracêuticas: diversificação de leveduras utilizadas no seu fabrico e análise sensorial
Pereira, João Filipe Simões
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2004
Determination and modeling of yeast viability under stress conditions
Coutinho, J. A. P.
;
Coelho, M. A. Z.
;
Ferreira, Eugénio C.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2004
The disruption of JEN1 from Candida albicans impairs the transport of lactate
Silva, Isabel Soares
;
Paiva, Sandra
;
Kötter, Peter
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mai-2011
Distinct regulation of p53-mediated apoptosis by protein kinase calpha, delta, epsilon and zeta: evidence in yeast for transcription-dependent and -independent p53 apoptotic mechanisms
Coutinho, Isabel
;
Pereira, Clara
;
Pereira, Gil
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2005
Ecological survey of Saccharomyces cerevisiae strains from vineyards in the Vinho Verde Region of Portugal
Schuller, Dorit Elisabeth
;
Alves, Hugo
;
Dequin, Sylvie
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
Edible films and coatings as carriers of living microorganisms: a new strategy towards biopreservation and healthier foods
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
;
Abrunhosa, Luís
;
Pastrana, Lorenzo M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
9-Fev-2011
Efficient nuclear transport of structurally disturbed cargo: mutations in a cargo protein switch its cognate karyopherin.
Chaves, S. R.
;
Rosenblum, Jonathan S.
Artigo
Acesso aberto
2015
Elemental biochemical analysis of the polysaccharides in the extracellular matrix of the yeast Saccharomyces cerevisiae
Oliveira, Fábio Luís Silva Faria
;
Carvalho, Joan
;
Belmiro, Celso L. R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
18-Out-2023
Engineering plasma membrane transporters to improve organic acid production
Rendulić, Toni
Tese de doutoramento
Acesso embargado (1 Ano)
2017
Evaluation of Saccharomyces cerevisiae as an anti-fumonisin B-1 additive in a horse digestion model
Taran, F. M. P.
;
Silva, V. P.
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Mai-2021
Evolutionary engineering reveals amino acid substitutions in Ato2 and Ato3 that allow improved growth of Saccharomyces cerevisiae on lactic acid
Baldi, Nicolò
;
de Valk, Sophie Claire
;
Sousa-Silva, M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2008
Feasability of yeast and bacteria identification using UV-VIS-SWNIR difusive reflectance spectroscopy
Silva, João S.
;
Martins, R.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Mai-2010
Fermentation of lactose to bio-ethanol by yeasts as part of integrated solutions for the valorisation of cheese whey
Guimarães, Pedro M. R.
;
Teixeira, J. A.
;
Domingues, Lucília
Artigo
Acesso aberto
1996
Flocculation onset, growth phase and genealogical age in Saccharomyces cerevisiae
Soares, Eduardo V.
;
Mota, M.
Artigo
Acesso aberto