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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2014
Irradiation for mold and mycotoxin control : a review
Calado, Thalita
;
Venâncio, Armando
;
Abrunhosa, Luís
Artigo
Acesso aberto
2023
Isolation of filamentous fungi from different food matrices from Angola and Mozambique
Dias, Teresa Vale
;
Matusse, Claudio
;
Carvalho, Susana
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2000
La cuisson des pommes de terre dans le sable
Durand, Jean-Yves
Artigo
Acesso aberto
Set-2021
Metrology, agriculture and food: literature quantitative analysis
Durazzo, Alessandra
;
Souto, Eliana B.
;
Lombardi-Boccia, Ginevra
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2015
Nutritional status and food intake at workplace as health indicators for industrial workers
Bortolozo, E.
;
Pilatti, L. A.
;
Canteri, M. H.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
22-Mai-2006
Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jam
Lindbom, Ingela
;
Kerry, J.
;
Nunes, Helena Trindade
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2013
Ontology-based personalized dietary recommendation for weightlifting
Tumnark, Piyaporn
;
Conceição, Filipe Almeida da
;
Vilas-Boas, João Paulo
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
29-Abr-2014
Pavlovian conditioning and cross-sensitization studies raise challenges to the hypothesis that overeating is an addictive behavior
Harb, M. R.
;
Almeida, O. F. X.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2011
Protein-based resins for food packaging
Vicente, A. A.
;
Cerqueira, M. A.
;
Hilliou, L.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
31-Jul-2023
Receitas de vida: um olhar sobre o cotidiano feminino a partir da culinária familiar (Espírito-Santo, 1939-1990)
Prezotti, Marina Galvão
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2016
A review of mycotoxins in food and feed products in Portugal and estimation of probable daily intakes
Abrunhosa, Luís
;
Morales-Valle, H.
;
Soares, Célia Maria Gonçalves
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2010
Rheology in materials engineering
Maia, J. M.
;
Covas, J. A.
;
Cindio, Bruno de
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2012
Susceptibility of monospecies and dual-species biofilms of Staphylococcus aureus and Escherichia coli to essential oils
Millezi, F. M.
;
Pereira, Maria Olívia
;
Batista, N. N.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2020
The relevance of polyphenols in obesity therapy
Faria, Ana
;
Pereira-Wilson, Cristina
;
Negrão, Rita
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho