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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2013 | Lipase production by Aspergillus ibericus using olive mill wastewater | Abrunhosa, Luís; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Dantas, Danielle, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Lipase production from olive mill wastewaters by Aspergillus ibericus | Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís; Dantas, Danielle, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessment | Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2010 | Liquid chromatography for multimycotoxin detection for filamentous fungi identification | Soares, Célia; Rodrigues, Paula; Freitas-Silva, O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jun-2017 | Management and mitigation strategies for mycotoxins: the biological solutions | Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2013 | Management of agro-industrial wastes: utilization of exhausted grape mark as co-substrate with olive pomace for cellulases production by SSF | Salgado, José Manuel; Oliveira, Felisbela Maria Araújo; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2002 | Micoflora das uvas e micotoxinas | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2005 | Micoflora e micotoxinas em uvas | Venâncio, Armando; Abrunhosa, Luís; Serra, Rita | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Micotoxinas detectadas en productos alimenticios en Portugal: revisión | Abrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al. | Artigo | Acesso aberto |
20-Mai-2016 | Micotoxinas em vinhos: ocorrência e métodos analíticos | Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Mai-2015 | Micotoxinas no vinho: problemas e soluções | Abrunhosa, Luís | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2020 | Multifunctional poly(ethylene-co-vinyl alcohol)-based membranes for selective patulin removal | Cabral Silva, A.C.; Campos, M.; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2019 | Mycobiota and mycotoxins in Portuguese pork, goat and sheep dry-cured hams | Rodrigues, Paula; Silva, Diana; Costa, Pedro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2011 | Mycotoxigenic fungi in Portuguese wine regions : fumonisin B2 and ochratoxin A | Calado, Thalita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2001 | Mycotoxin production from fungi isolated from grapes | Abrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2017 | Mycotoxins adsorption by microorganisms isolated from Kefir grains | Taheur, Fadia Ben; Fdhila, Kais; Chaieb, Kamel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
6-Jul-2017 | Mycotoxins in food and mitigation of its effects | Venâncio, Armando; Gonçalves, Ana; Sousa, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2021 | Nanoemulsions for enhancement of curcumin bioavailability and their safety evaluation: effect of emulsifier type | Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana T.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | New bio-strategies for ochratoxin A detoxification using lactic acid bacteria | Maria, José; Laranjo, Vânia; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | New synthetic compounds as inhibitors of mycotoxin synthesis | Abrunhosa, Luís; Zaki, M.; Areias, F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |