Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por revistas 79718
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 1-20 de um total de 21 resultados.
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2014
Carrier-free, continuous primary beer fermentation
Pires, Eduardo J.
;
Teixeira, J. A.
;
Brányik, Tomáš
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Comparing the impact of environmental factors during very high gravity brewing fermentations
Lima, Luís
;
Brandão, Tiago
;
Lima, Nelson
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2015
Continuous beer fermentation diacetyl as a villain
Pires, Eduardo J.
;
Teixeira, J. A.
;
Brányik, Tomáš
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2002
Continuous primary beer fermentation with brewing yeast immobilized on spent grains
Brányik, Tomáš
;
Vicente, A. A.
;
Cruz, José Machado
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2006
Direct evidence that maltose transport activity Is affected by the lipid composition of brewer’s yeast
Guimarães, Pedro M. R.
;
Virtanen, Hannele
;
Londesborough, John
Artigo
Acesso aberto
2009
Flow cytometry for age assessment of a yeast population and its application in beer fermentations
Kuřec, Michal
;
Baszczyňski, Martin
;
Lehnert, Radek
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
High gravity primary continuous beer fermentation using flocculent yeast biomass
Pires, Eduardo J.
;
Teixeira, J. A.
;
Brányik, Tomáš
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Impact of fining agents on the volatile composition of sparkling mead
Pascoal, Ananias
;
Anjos, Ofélia
;
Feás, Xesús
, et al.
Artigo
Acesso aberto
16-Mar-2017
Improvement of the slide culture technique for the assessment of yeast viability
Cruyt, Frederik
;
Sousa, C. A.
;
Machado, Manuela D.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
10-Nov-2017
Influence of fining agents on the sensorial characteristics and volatile composition of mead
Pascoal, Ananias
;
Oliveira, José Maria
;
Pereira, Ana Paula
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
Maintaining yeast viability in continuous primary beer fermentation
Pires, Eduardo J.
;
Teixeira, J. A.
;
Brányik, Tomáš
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2015
Mead production: effect of nitrogen supplementation on growth, fermentation profile and aroma formation by yeasts in mead fermentation
Pereira, A. P.
;
Ferreira, A. Mendes
;
Oliveira, J. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2007
Monitoring of brewing yeast propagation under aerobic and anaerobic conditions employing flow cytometry
Novak, J.
;
Basarova, G.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Monoterpenic characterization of white cultivars from Vinhos Verdes appellation of origin (North Portugal)
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Oliveira, J. M.
Artigo
Acesso aberto
Out-2016
Phenolic compounds and aroma-impact odorants in herb liqueurs elaborated by maceration of aromatic and medicinal plants in grape marc distillates
Rodríguez-Solana, Raquel
;
Salgado, José Manuel
;
Domínguez, José Manuel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
Production of white wine by Saccharomyces cerevisiae immobilized on grape pomace
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Macedo, S.
;
Mussatto, Solange I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mar-1997
Quantification of yeast flocculation
Soares, Eduardo V.
;
Mota, M.
Artigo
Acesso aberto
2008
A review of flavour formation in continuous beer fermentations
Brányik, Tomáš
;
Vicente, A. A.
;
Dostálek, Pavel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2011
Study of the volatile and glycosidically bound compounds of minority Vitis vinifera red cultivars from NW Spain
Canosa, P.
;
Oliveira, J. M.
;
Masa, A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
Volatile composition of wines from cvs. Blanco lexítimo, Agudelo and Serradelo (Vitis vinifera) grown in Betanzos (NW Spain)
Vilanova, Mar
;
Genisheva, Zlatina Asenova
;
Bescansa, Lorenzo
, et al.
Artigo
Acesso aberto