Mostrar 76-95 de um total de 117 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2023 | A lab-made E-nose-MOS device for assessing the bacterial growth in a solid culture medium | Dias, Teresa; Santos, Vítor S.; Zorgani, Tarek, et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Dez-2009 | Liquid chromatography assay for gliadins quantification: application to gluten-containing and gluten-free food products | Morais, Jorge Sá; Meirinho, Sofia G.; Peres, António M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Mai-2009 | Modeling, monitoring and control of bioprocesses | Rocha, I.; Veloso, Ana C. A.; Soons, Zita, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2009 | Monitoring of fed-batch E. coli fermentations with software sensors | Veloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C. | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Monitoring olive oils quality and oxidative resistance during storage using an electronic tongue | Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
17-Jun-2019 | Monitoring physicochemical and sensory attributes during debittering of stoned green olives | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2019 | Monitoring the debittering of traditional stoned green table olives during the aqueous washing process using an electronic tongue | Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G.; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2016 | Monovarietal extra-virgin olive oil classification: a fusion of human sensory attributes and an electronic tongue | Dias, Luís G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Dez-2022 | Monovarietal olive oils fortified with carotenoids: Physicochemical and sensory trends and taste sensor evaluation | Murillo-Cruz, M. Carmen; Rodrigues, Nuno; Dias, Maria Inês, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
17-Abr-2022 | Multifunctional bacterial cellulose-chitosan tape: an innovative substitute for PVC | Cordeiro, Rachel; Meneses, João; Dourado, Fernando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Nov-2015 | A novel approach for honey pollen profile assessment using an electronic tongue and chemometric tools | Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A.; Sousa, Mara E. B. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2018 | Olive oil quality and sensory changes during house-use simulation and temporal assessment using an electronic tongue | Rodrigues, Nuno; Oliveira, Letícia; Mendanha, Lorena, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
19-Fev-2018 | Olive oil total phenolic contents and sensory sensations trends during oven and microwave heating processes and their discrimination using an electronic tongue | Prata, Rafaela; Pereira, José A.; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Mai-2015 | Olive oils qualitative evaluation using a potentiometric electronic tongue: a review of practical applications | Dias, L. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2005 | On-line estimation of biomass in an E. coli fed-batch fermentation | Veloso, Ana C. A.; Rocha, I.; Ferreira, Eugénio C. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
12-Fev-2007 | Optimização de estratégias de alimentação para identificação de parâmetros de um modelo de E. coli. utilização do modelo em monitorização e controlo | Veloso, Ana C. A. | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
2018 | Perception of olive oils sensory defects using a potentiometric taste device | Veloso, Ana C. A.; Silva, Lucas M.; Rodrigues, Nuno, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Performance study of a potentiometric sensor array for lactic proteins analysis | Dias, Luís G.; Veloso, Ana C. A.; Machado, Adélio A. S. C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Jul-2022 | Pomegranate peels and seeds as a source of phenolic compounds: effect of cultivar, by-product, and extraction solvent | Campos, Lara; Seixas, Luana; Henriques, Marta H. F., et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Jun-2021 | A potentiometric electronic tongue as a discrimination tool of water-food indicator/contamination bacteria | Ghrissi, Hiba; Veloso, Ana C. A.; Marx, Ítala M. G., et al. | Artigo | Acesso aberto |