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https://hdl.handle.net/1822/61020
Título: | Monitoring physicochemical and sensory attributes during debittering of stoned green olives |
Autor(es): | Marx, Ítala M. G. Rodrigues, Nuno Veloso, Ana C. A. Pereira, José A. Casal, Susana Peres, António M. |
Data: | 17-Jun-2019 |
Editora: | Sociedade de Portuguesa de Química (SPQ) |
Citação: | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A.; Pereira, José A.; Casal, Susana; Peres, António M., Monitoring physicochemical and sensory attributes during debittering of stoned green olives. XX EuroFoodChem Congress (Book of Abstracts). Porto, Portugal, June 17-19, 92, 2019. ISBN: 978-989-8124-26-5 |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/61020 |
ISBN: | 978-989-8124-26-5 |
Versão da editora: | http://xxeurofoodchem.eventos.chemistry.pt/images/livro.pdf |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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