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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2010Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry (Rubus idaeus)Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Fermentative behavior of Saccharomyces strains during microvinification of raspberry juice (Rubus idaeus L.)Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2008High gravity batch and continuous processes for beer production: evaluation of fermentation performance and beer qualitySilva, Daniel Pereira da; Brányik, Tomáš; Dragone, Giuliano, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2008Influence of temperature on continuous high gravity brewing with yeasts immobilized on spent grainsDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida eArtigoAcesso aberto
Set-2008A new strategy for using banana as an ingredient in the brewing processCarvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2012Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Optimal fermentation conditions for maximizing the ethanol production by Kluyveromyces fragilisfrom cheese whey powderDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2008Optimization of ethanol production from cheese whey powder by Kluyveromyces fragilis using factorial design and response surface methodologyDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Silva, João B. Almeida e, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2010Production of fermented cheese whey-based beverage using kefir grains as starter culture : evaluation of morphological and microbial variationsMagalhães, Karina Teixeira; Pereira, M. A.; Nicolau, Ana, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Raspberry (Rubus idaeus L.) wine : yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compoundsDuarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2007Revisão : produção de cerveja : microrganismos deteriorantes e métodos de detecçãoDragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Nogueira, Alvaro Dertinate, et al.OutroAcesso aberto
2005Sensorial evaluation of continuously fermented beer and the role of process parameters in adjusting its flavour profileBrányik, Tomáš; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2009Total soluble solids from banana: evaluation and optimization of extraction parametersCarvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Santos, Júlio C., et al.ArtigoAcesso aberto