Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por autor Pereira, José A.
Subscrever estatísticas do autor Pereira, José A.
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 21-36 de um total de 36 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Abr-2021
Kinetic-thermodynamic study of the oxidative stability of Arbequina olive oils flavored with lemon verbena essential oil
Cherif, Marwa
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
17-Jun-2019
Monitoring physicochemical and sensory attributes during debittering of stoned green olives
Marx, Ítala M. G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jul-2019
Monitoring the debittering of traditional stoned green table olives during the aqueous washing process using an electronic tongue
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Fev-2016
Monovarietal extra-virgin olive oil classification: a fusion of human sensory attributes and an electronic tongue
Dias, Luís G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2018
Olive oil quality and sensory changes during house-use simulation and temporal assessment using an electronic tongue
Rodrigues, Nuno
;
Oliveira, Letícia
;
Mendanha, Lorena
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
19-Fev-2018
Olive oil total phenolic contents and sensory sensations trends during oven and microwave heating processes and their discrimination using an electronic tongue
Prata, Rafaela
;
Pereira, José A.
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
Perception of olive oils sensory defects using a potentiometric taste device
Veloso, Ana C. A.
;
Silva, Lucas M.
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2015
Plant-mediated effects on entomopathogenic fungi: how the olive tree influences fungal enemies of the olive moth, Prays oleae
Oliveira, Ivo
;
Pereira, José A.
;
Lino-Neto, T.
, et al.
Artigo
Acesso restrito autor
Jun-2017
Quantification of table olives' acid, bitter and salty tastes using potentiometric electronic tongue fingerprints
Marx, Ítala M. G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Sensory classification of table olives using an electronic tongue: Analysis of aqueous pastes and brines
Marx, Ítala
;
Rodrigues, Nuno
;
Dias, Luís G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2016
Sensory intensity assessment of olive oils using an electronic tongue
Veloso, Ana C. A.
;
Dias, Luís G.
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
Single-cultivar extra virgin olive oil classification using a potentiometric electronic tongue
Dias, Luís G.
;
Fernandes, Andreia
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
A taste sensor device for unmasking admixing of rancid or winey-vinegary olive oil to extra virgin olive oil
Harzalli, Ussama
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
6-Jul-2017
Unmasking admixtures of extra virgin olive oils with olive oils containing sensory defects using a multi-sensor taste device
Harzalli, Ussama
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Jul-2019
Unmasking sensory defects of olive oils flavored with basil and oregano using an electronic tongue-chemometric tool
Bobiano, Marta
;
Rodrigues, Nuno
;
Madureira, Marta
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
6-Dez-2021
Volatile-olfactory profiles of cv. Arbequina olive oils extracted without/with olive leaves addition and their discrimination using an electronic nose
Marx, Ítala M. G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto