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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2014Design of bio-nanosystems for oral delivery of functional compoundsCerqueira, M. A.; Pinheiro, A. C.; Silva, H. D., et al.ArtigoAcesso aberto
6-Jul-2017Design of β-lactoglobulin nanostructures for encapsulation and controlled release of riboflavin in the gastrointestinal tractMadalena, Daniel A.; Pereira, Ricardo N.; Pinheiro, Ana Cristina, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Development and characterization of a nanomultilayer coating of pectin and chitosan : evaluation of its gas barrier properties and application on 'Tommy Atkins' mangoesMedeiros, Bartolomeu G. de S.; Pinheiro, A. C.; Cunha, Maria G. Carneiro da, et al.ArtigoAcesso aberto
27-Jun-2017Development and characterization of b-carotene microcapsules composed of starch and protein extract from AmaranthCoelho, Laylla M.; Gonçalves, Idalina; Ferreira, Paula, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Ago-2012Development and characterization of galactomannan acetate nanoparticlesCerqueira, Miguel A.; Pinheiro, Ana Cristina; Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jun-2015Development and characterization of lactoferrin-GMP nanohydrogels: evaluation of pH, ionic strength and temperature effectBourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Carneiro-da-Cunha, Maria G., et al.ArtigoAcesso aberto
2020Development and characterization of lipid-based nanosystems: effect of interfacial composition on nanoemulsion behaviorSilva, Hélder D.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Donsì, Francesco, et al.ArtigoAcesso aberto
2-Abr-2012Development and characterization of nanohydrogels formed by Lactoferrin-Glycomacropeptide interactions for food applicationsBourbon, Ana I.; Pinheiro, Ana Cristina; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
30-Mai-2024Development and characterization of nanostructured lipid carriers for cannabidiol deliveryVardanega, Renata; Lüdtke, Fernanda Luisa; Loureiro, Luís Carlos Sá, et al.ArtigoAcesso aberto
2011Development and characterization of polyelectrolyte nanocapsules for controlled release of bioactive compoundsPinheiro, A. C.; Vicente, A. A.; Coimbra, Manuel A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Development and characterization of protein nanohydrogels for food applicationsBourbon, A. I.; Pinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
3-Mai-2022Development of a realistic in vitro digestion model (RGM) coupled UV-VIS-SWNIR fibre optics spectroscopyMadalena, Daniel Alexandre Silva; Pinheiro, A. C.; Ramos, Oscar, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
16-Nov-2021Development of a reproducible automated realistic in vitro gastric modelMadalena, Daniel Alexandre Silva; Pinheiro, A. C.; Ramos, Óscar, et al.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
17-Jul-2016Development of beeswax oleogels and the influence of gelator concentration and oil type on their final propertiesMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Fasolin, Luiz H., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2010Development of carrageenan-chitosan nanostructured coatings through layer-by-layer assembly for food applicationsPinheiro, A. C.; Medeiros, Bartolomeu G.; Carneiro-da-Cunha, Maria G., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Jul-2013Development of lactoferrin-glycomacropetide nanohydrogels: a vehicle to encapsulate bioactive compoundsBourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Pinheiro, Ana Cristina; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Jun-2011Development of multilayer nanocapsules through layer-by-layer deposition of chitosan and fucoidanPinheiro, Ana Cristina; Bourbon, Ana I.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Set-2013Development of nanostructures for application in food technology : evaluation of their in vitro behaviourPinheiro, A. C.Tese de doutoramentoAcesso aberto
18-Set-2015Development of β-lactoglobulin nanostructures for encapsulation and controlled release of nutraceuticalsMadalena, Daniel A.; Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
8-Mar-2012Diffusion mechanisms of solutes in edible packaging materials - comparison between macro and nano scaleBourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Pinheiro, A. C.; Quintas, Mafalda A. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto