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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Abr-2021 | Elimination of ochratoxin A from white and red wines: Critical characteristics of activated carbons and impact on wine quality | Cosme, Fernanda; Inês, António; Silva, Davide, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2015 | Enhancing the bioconversion of winery and olive mill waste mixtures into lignocellulolytic enzymes and animal feed by Aspergillus uvarum using a packed-bed bioreactor | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
15-Mai-2009 | Enzyme production by solid-state fermentation | Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Set-2009 | Enzymes which detoxify ochratoxin A | Abrunhosa, Luís; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Mar-2008 | Estratégia para o controlo de ocratoxina A em alimentos | Abrunhosa, Luís | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
Fev-2019 | Evaluating the effect of chitosan layer on bioaccessibility and cellular uptake of curcumin nanoemulsions | Silva, Hélder D.; Beldikova, E.; Poejo, Joana, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Out-2010 | Evaluation of filamentous fungi for the treatment of olive mill waste-waters | Abrunhosa, Luís; Dantas, Danielle; Gonçalves, Cristiana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2023 | Evaluation of ochratoxin a (OTA) interaction with recombinant domain II of bovine serum albumin toward the development of new OTA extraction platforms | Aguiar, Tatiana Quinta; Leal, Tânia; Rodrigues, Diana Isabel Gomes, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2017 | Evaluation of Saccharomyces cerevisiae as an anti-fumonisin B-1 additive in a horse digestion model | Taran, F. M. P.; Silva, V. P.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Out-2012 | Evaluation of substrate composition for lignocellulolytic enzymes production by solid state fermentation of wastes from olive oil and wine industries | Salgado, José Manuel; Moreira, Cláudia; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Evaluation of zearalenone in vitro removal by Saccharomyces cerevisiae strains isolated from bovine forage | Keller, L. A. M.; Oliveira, S.; Abrunhosa, Luís, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jul-2017 | Flow cytometry as a tool for assessing spore cell viability | Calado, Thalita; Feio, M.; França, Ângela Maria Oliveira Sousa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Out-2011 | A fluorescence-LC method with NDA pre-column derivatization for fumonisin B2 determination in black aspergilli cultures | Abrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Resende, Tiago, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2015 | Food safety in wine: removal of ochratoxin A in contaminated white wine using commercial fining agents | Inês, António; Silva, Davide; Carvalho, Filipa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
30-Jul-2013 | Fungos produtores de micotoxinas | Soares, Célia Maria Gonçalves; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando | Outro | Acesso aberto |
Fev-2018 | Gamma irradiation effects on ochratoxin A: degradation, cytotoxicity and application in food | Calado, Thalita; Fernández-Cruz, María Luisa; Verde, Sandra Cabo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jul-2017 | Gamma irradiation in ochratoxin A control | Calado, Thalita; Verde, Sandra Cabo; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2023 | High-throughput micro-plate fluorescence quenching for screening the binding of mycotoxins to albumins | Adalsteinsson, Heidar Már; Pinto, Lavínia; Rodrigues, Diana Isabel Gomes, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | HPLC method for simultaneous detection of aflatoxins and cyclopiazonic acid | Soares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, P.; Silva, Otniel Freitas, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mar-2022 | Hydrothermal and high-pressure processing of chestnuts - Dependence on the storage conditions | Pino Hernández, Enrique; Pinto, Carlos A.; Abrunhosa, Luís, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |