Mostrar 10-29 de um total de 882 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2016 | Active and intelligent packaging for milk and milk products | Soares, N.; Silva, C.; Santiago-Silva, P., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
30-Jun-2021 | Active carboxymethylcellulose-based edible films: influence of free and encapsulated curcumin on films' properties | Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Costa, Maria J; Maciel, Luís C, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2017 | Advances in Food Nanotechnology | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Pinheiro, A. C.; Ramos, Óscar L., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Ago-2018 | Advances in nutraceutical delivery systems: From formulation design for bioavailability enhancement to efficacy and safety evaluation | Gonçalves, Raquel F. S.; Martins, Joana T.; Duarte, C. M. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Advances in preservation of fruits and vegetables with bioactive coatings | Molina, R.; Vicente, A. A.; Aguilar, Cristóbal N. | Artigo | Acesso aberto |
2005 | Aging of immobilized brewing yeast in a continuous bubble-column reactor | Brányik, Tomáš; Lehnert, Radek; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2021 | Algal proteins: Production strategies and nutritional and functional properties | Geada, Pedro; Moreira, Catarina; Silva, Maria João, et al. | Artigo | Acesso aberto |
6-Nov-2022 | Alginate particles for encapsulation of phenolic extract from Spirulina sp. LEB-18: physicochemical characterization and assessment of in vitro gastrointestinal behavior | Machado, Adriana R.; Silva, Pedro; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Alginate-based beads and core-shell capsules loaded with corn oil for potential delivery of functional compounds | Martins, Vasco D. F.; Cerqueira, Miguel A.; Fuciños, Pablo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Alginate/chitosan nanoparticles for encapsulation and controlled release of vitamin B2 | Azevedo, Maria Alexandra; Bourbon, A. I.; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
12-Out-2013 | Aloe Vera bagasse extracts as potential control of postharvest fungal diseases | López, M.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Rodríguez-Jasso, D., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2007 | Alternative flows in a microfluidic device | Oliveira, Hugo Carneiro; Miranda, J. M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
2019 | Amaranth phenolic compounds for antioxidant preservation at food interfaces | Coelho, L. M.; Faria, Carla; Genisheva, Zlatina, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
26-Mar-2019 | Amphiphilic modified galactomannan as a novel potential carrier for hydrophobic compounds | Cerqueira, Miguel A.; Pinheiro, Ana Cristina; Pastrana, Lorenzo M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2008 | An alternative application to the portuguese agro-industrial residue : wheat straw | Ruzene, Denise S.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
27-Jun-2017 | Analysis of sensory effects of chitosan-based coatings applied on frozen salmon over six-months storage | Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Soares, Nuno F.; Bourbon, A. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Análise da fermentação em bioreatores cilindrocônicos de bancada na elaboração de cerveja com adjunto de banana | Matos, Gislaine Fernandes de; Teixeira, J. A.; Silva, Daniel Pereira da, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2014 | Antifungal and antioxidant efficacy of Aloe vera and its potential incorporation in chitosan-based coatings for blueberries preservation | Vieira, Jorge M.; Martins, Joana; Rodrigues, Rui M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2013 | Antimicrobial activity of propolis nanoparticles against some common meat contamination bacteria | Alves, Henrique Cezar; Martins, Joana; Sousa, Cristina P., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Antimicrobial and antioxidant activities of quercetin-chitosan based edible films | Souza, Marthyna P.; Vaz, Antônio Fernando; Cerqueira, M. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |