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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2012
Influence of α-tocopherol on physicochemical properties of chitosan-based films
Martins, Joana
;
Cerqueira, M. A.
;
Vicente, A. A.
Artigo
Acesso aberto
28-Jun-2008
Inhibition of Botrytis cinerea and Penicillium roqueforti growth by novel galactomannan edible coatings incorporating natamycin
Martins, Joana T.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Lima, Álvaro M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
24-Out-2013
Inovação tecnológica na Indústria Alimentar – exemplos da experiência do Departamento de Engenharia Biológica da Universidade do Minho
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
3-Mai-2009
Integration of particles of different sizes in a hydrothermal process for the pre-treatment of agro-industrial residues such as wheat straw
Ruíz, Héctor A.
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Ruzene, Denise S.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Dez-2007
The intensification of gas–liquid flows with a periodic, constricted oscillatory-meso tube
Reis, N.
;
Mena, P. C.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
20-Abr-2008
Interactions between chitosan edible coating constituents: performance indicators
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Martins, R.
;
Silva, João S.
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
Jan-2012
Interactions between K-carrageenan and chitosan in nanolayered coatings - Structural and transport properties
Pinheiro, A. C.
;
Bourbon, A. I.
;
Medeiros, Bartolomeu G. de S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
Introduction
Ballesteros, Lina F.
;
Michelin, Michele
;
Vicente, A. A.
, et al.
Editorial em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2022
Introduction
González-Martínez, Chelo
;
Silva, Cristina L. M.
;
Vicente, A. A.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Dez-2015
Introduction [to Food Safety in the Seafood Industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation]
Soares, Nuno F.
;
Martins, Cristina M. A.
;
Vicente, A. A.
Capítulo de livro
Acesso aberto
2013
Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil
Costa, Sara Beirão da
;
Duarte, Cláudia
;
Bourbon, A. I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jan-2016
In vitro behaviour of curcumin nanoemulsions stabilized by biopolymer emulsifiers: Effect of interfacial composition
Pinheiro, A. C.
;
Coimbra, Manuel A.
;
Vicente, A. A.
Artigo
Acesso aberto
6-Set-2015
Ionic liquids as solvents for ohmic heating
Rodriguez, Oscar
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Soto, Ana
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
4-Jun-2024
Isolation and identification of lichen photobionts collected from different environments in North of Portugal and evaluation of bioactivities of their extracts
Loureiro, Luís Carlos Sá
;
Morais, João
;
Silva, Raquel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
Kinetic modeling of enzymatic saccharification using wheat straw pretreated under autohydrolysis and organosolv process
Ruiz, Héctor A.
;
Vicente, A. A.
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto
1996
Kinetics and stoichiometric of a batch fermentation using a highly flocculent strain of Saccharomyces cerevisiae for different aeration rates and initial sugar concentrations
Vicente, A. A.
;
Ferreira, Eugénio C.
;
Teixeira, J. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2004
Kinetics of brewing yeast accumulation on the surface of spent grains : a biocatalyst for brewing application
Brányik, Tomáš
;
Vicente, A. A.
;
Kuncová, Gabriela
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Mar-2020
Lactoferrin-based nanoemulsions to improve the physical and chemical stability of omega-3 fatty acids
Nunes, R.
;
Pereira, B.
;
Cerqueira, Miguel
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Out-2014
Lactoferrin-based nanohydrogel as a vehicle for iron delivery – preparation and release profile
Martins, Joana
;
Bourbon, A. I.
;
Pinheiro, A. C.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2016
Lactoferrin-based nanoparticles as a vehicle for iron in food applications: development and release profile
Martins, Joana
;
Santos, Susana Fernandes dos
;
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
, et al.
Artigo
Acesso aberto