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Data
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Autor(es)
Tipo
Acesso
Jul-2023
Influence of ohmic heating on lentil protein structure and protein-pectin interactions
Miranda, Cristiane Grella
;
Rodrigues, Rui M.
;
Pereira, Ricardo N.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
5-Jun-2016
Influence of ohmic heating on production of whey protein aggregates
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
;
Simões, L.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Ago-2021
Influence of ohmic heating on the structural and immunoreactive properties of soybean proteins
Pereira, Ricardo N.
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
;
Machado, Luís Pedro Lima
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Dez-2015
Influence of surfactant and processing conditions in the stability of oil-in-water nanoemulsions
Silva, H.
;
Cerqueira, M. A.
;
Vicente, A. A.
Artigo
Acesso aberto
2006
The influence of temperature and dissolved oxygen concentration on the microbiological and sensorial quality of strawberry puree pasteurized in a pilot-scale continuous ohmic heater
Machado, L.
;
Vicente, A. A.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Influence of the addition of different ingredients on the bioaccessibility of glucose released from rice during dynamic in vitro gastrointestinal digestion
Fernandes, Jean Michel
;
Madalena, Daniel Alexandre Silva
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
27-Jun-2017
Influence of the extraction temperature on rheological properties of flaxseed gum solution
Vieira, J. M.
;
Mantovani, R.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
5-Mai-2013
Influence of volumetric oxygen transfer coefficient (kLa) on xylanases batch production by Aspergillus niger van Tieghem in stirred tank and internal-loop airlift bioreactors
Michelin, Michele
;
Mota, A.
;
Polizeli, Maria de Lourdes T. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
Influence of α-tocopherol on physicochemical properties of chitosan-based films
Martins, Joana
;
Cerqueira, M. A.
;
Vicente, A. A.
Artigo
Acesso aberto
28-Jun-2008
Inhibition of Botrytis cinerea and Penicillium roqueforti growth by novel galactomannan edible coatings incorporating natamycin
Martins, Joana T.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Lima, Álvaro M.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
24-Out-2013
Inovação tecnológica na Indústria Alimentar – exemplos da experiência do Departamento de Engenharia Biológica da Universidade do Minho
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
3-Mai-2009
Integration of particles of different sizes in a hydrothermal process for the pre-treatment of agro-industrial residues such as wheat straw
Ruíz, Héctor A.
;
Silva, Daniel Pereira da
;
Ruzene, Denise S.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Dez-2007
The intensification of gas–liquid flows with a periodic, constricted oscillatory-meso tube
Reis, N.
;
Mena, P. C.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
20-Abr-2008
Interactions between chitosan edible coating constituents: performance indicators
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Martins, R.
;
Silva, João S.
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
Jan-2012
Interactions between K-carrageenan and chitosan in nanolayered coatings - Structural and transport properties
Pinheiro, A. C.
;
Bourbon, A. I.
;
Medeiros, Bartolomeu G. de S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2018
Introduction
Ballesteros, Lina F.
;
Michelin, Michele
;
Vicente, A. A.
, et al.
Editorial em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2022
Introduction
González-Martínez, Chelo
;
Silva, Cristina L. M.
;
Vicente, A. A.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Dez-2015
Introduction [to Food Safety in the Seafood Industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation]
Soares, Nuno F.
;
Martins, Cristina M. A.
;
Vicente, A. A.
Capítulo de livro
Acesso aberto
2013
Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil
Costa, Sara Beirão da
;
Duarte, Cláudia
;
Bourbon, A. I.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jan-2016
In vitro behaviour of curcumin nanoemulsions stabilized by biopolymer emulsifiers: Effect of interfacial composition
Pinheiro, A. C.
;
Coimbra, Manuel A.
;
Vicente, A. A.
Artigo
Acesso aberto