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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Jul-2023Influence of ohmic heating on lentil protein structure and protein-pectin interactionsMiranda, Cristiane Grella; Rodrigues, Rui M.; Pereira, Ricardo N., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
5-Jun-2016Influence of ohmic heating on production of whey protein aggregatesPereira, Ricardo Nuno Correia; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Simões, L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2021Influence of ohmic heating on the structural and immunoreactive properties of soybean proteinsPereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui Miguel Martins; Machado, Luís Pedro Lima, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2015Influence of surfactant and processing conditions in the stability of oil-in-water nanoemulsionsSilva, H.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2006The influence of temperature and dissolved oxygen concentration on the microbiological and sensorial quality of strawberry puree pasteurized in a pilot-scale continuous ohmic heaterMachado, L.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Influence of the addition of different ingredients on the bioaccessibility of glucose released from rice during dynamic in vitro gastrointestinal digestionFernandes, Jean Michel; Madalena, Daniel Alexandre Silva; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
27-Jun-2017Influence of the extraction temperature on rheological properties of flaxseed gum solutionVieira, J. M.; Mantovani, R.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Mai-2013Influence of volumetric oxygen transfer coefficient (kLa) on xylanases batch production by Aspergillus niger van Tieghem in stirred tank and internal-loop airlift bioreactorsMichelin, Michele; Mota, A.; Polizeli, Maria de Lourdes T. M., et al.ArtigoAcesso aberto
2012Influence of α-tocopherol on physicochemical properties of chitosan-based filmsMartins, Joana; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
28-Jun-2008Inhibition of Botrytis cinerea and Penicillium roqueforti growth by novel galactomannan edible coatings incorporating natamycinMartins, Joana T.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Lima, Álvaro M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
24-Out-2013Inovação tecnológica na Indústria Alimentar – exemplos da experiência do Departamento de Engenharia Biológica da Universidade do MinhoVicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
3-Mai-2009Integration of particles of different sizes in a hydrothermal process for the pre-treatment of agro-industrial residues such as wheat strawRuíz, Héctor A.; Silva, Daniel Pereira da; Ruzene, Denise S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2007The intensification of gas–liquid flows with a periodic, constricted oscillatory-meso tubeReis, N.; Mena, P. C.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
20-Abr-2008Interactions between chitosan edible coating constituents: performance indicatorsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Martins, R.; Silva, João S., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Jan-2012Interactions between K-carrageenan and chitosan in nanolayered coatings - Structural and transport propertiesPinheiro, A. C.; Bourbon, A. I.; Medeiros, Bartolomeu G. de S., et al.ArtigoAcesso aberto
2018IntroductionBallesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al.Editorial em ata de conferênciaAcesso restrito UMinho
2022IntroductionGonzález-Martínez, Chelo; Silva, Cristina L. M.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Dez-2015Introduction [to Food Safety in the Seafood Industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation]Soares, Nuno F.; Martins, Cristina M. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso aberto
2013Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oilCosta, Sara Beirão da; Duarte, Cláudia; Bourbon, A. I., et al.ArtigoAcesso aberto
Jan-2016In vitro behaviour of curcumin nanoemulsions stabilized by biopolymer emulsifiers: Effect of interfacial compositionPinheiro, A. C.; Coimbra, Manuel A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto