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TítuloInfluence of the extraction temperature on rheological properties of flaxseed gum solution
Autor(es)Vieira, J. M.
Mantovani, R.
Vicente, A. A.
Cunha, R. L.
Data27-Jun-2017
CitaçãoVieira, J. M.; Mantovani, R.; Vicente, António A.; Cunha, R. L., Influence of the extraction temperature on rheological properties of flaxseed gum solution. The 19th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference: Hydrocolloid multifunctionality. No. 18, Berlin, Germany, June 27th - 30th, 2017.
TipoResumo em ata de conferência
DescriçãoThe 19th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference: Hydrocolloid multifunctionality
URIhttps://hdl.handle.net/1822/47200
Versão da editorahttp://foodhydrocolloidstrust.org.uk/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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