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https://hdl.handle.net/1822/47200
Título: | Influence of the extraction temperature on rheological properties of flaxseed gum solution |
Autor(es): | Vieira, J. M. Mantovani, R. Vicente, A. A. Cunha, R. L. |
Data: | 27-Jun-2017 |
Citação: | Vieira, J. M.; Mantovani, R.; Vicente, António A.; Cunha, R. L., Influence of the extraction temperature on rheological properties of flaxseed gum solution. The 19th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference: Hydrocolloid multifunctionality. No. 18, Berlin, Germany, June 27th - 30th, 2017. |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
Descrição: | The 19th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference: Hydrocolloid multifunctionality |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/47200 |
Versão da editora: | http://foodhydrocolloidstrust.org.uk/ |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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