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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2010 | Calmodulin gene as good voucher as MALDI-TOF ICMS to identify portuguese isolates of aspergillus section flavi | Rodrigues, Paula; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Jun-2015 | Candida glabrata biofilms response to amphotericin B | Rodrigues, Célia Fortuna; Silva, Sónia Carina; Salgado, José Manuel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2022 | Carboxypeptidase immobilization on nylon nanofibrous membranes for ochratoxin A detoxification | Calado, Thalita; Ferreira, R; Lopes da Silva, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Fev-2009 | A case study on Aspergillus section Nigri: identification and characterisation of fungal strains from nature | Santos, C.; Paterson, R. R. M.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Cellulase and xylanase production by A. uvarum in solid-state fementation using a packed-bed bioreactor | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Domínguez, José Manuel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2007 | Changes in Ochratoxin A concentration during winemaking | Fernandes, Anabela; Ratola, Nuno; Cerdeira, António, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2009 | Characterisation of mycoflora and aflatoxigenic fungi from portuguese almonds: from production to commercialization | Rodrigues, Paula; Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Poster em conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Characterization and differentiation of aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi by MALDI-TOF MS | Rodrigues, P.; Kallow, W.; Erhard, M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Characterization and identification of Aspergillus section flavi isolates from portuguese almonds using a polyphasic approach including MALDI-TOF ICMS | Rodrigues, Paula; Santos, C.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Characterization of Aspergillus flavus isolated from wine-making grapes | Soares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, P.; Kozakiewicz, Z., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2007 | Characterization of liquid-liquid equilibria of aqueous two-phase systems containing a termosensible polymer (UCON) and sodium citrate | Tubío, Gisela; Venâncio, Armando; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-1997 | Characterization of sugar diffusion coefficients in alginate membranes | Venâncio, Armando; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2021 | Chemical mixture in the crop production chain: a focus on mycotoxins | Venâncio, Armando | Comunicação oral | Acesso aberto |
Mai-2016 | Combined bioremediation and enzyme production by Aspergillus sp. in olive mill and winery wastewaters | Salgado, José Manuel; Abrunhosa, Luís; Venâncio, Armando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jun-2003 | Contaminação fúngica das uvas e ocratoxina A em vinhos | Mendonça, C.; Abrunhosa, Luís; Serra, R., et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
9-Out-2023 | Contamination by aflatoxins in different food matrices produced andconsumed in Mozambique | Matusse, Cláudio; Mucuamule, C.; Bila, J., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2010 | Contributions of micoteca da Universidade do Minho to food mycology | Rodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Silva, Otniel Freitas, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2015 | Control of Aflatoxigenic fungi and mycotoxins production by lactobacillus species | Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Santiago, Ana P.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Out-2018 | Control of mycotoxins in the food chain | Venâncio, Armando | Comunicação oral | Acesso aberto |
1999 | Controlo por ozonação do nível de esporos fúngicos numa câmara de cura de queijo | Venâncio, Armando; Lima, Nelson | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |