Mostrar 104-123 de um total de 149 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Jan-2004 | O vinho : panaceia ou utopia? | Araújo, Isabel M.; Serra, Rita; Peixoto, J., et al. | Artigo | Acesso aberto |
3-Dez-2008 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Obtenção e caracterização de bebida destilada a partir da fermentação do soro de queijo | Dragone, Giuliano; Mussatto, Solange I.; Vilanova, Mar, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2024 | Oxygen tension modulates cell function in an in vitro three-dimensional glioblastoma tumor model | Wang, Sen; Yao, Siqi; Pei, Na, et al. | Artigo | Acesso restrito autor |
22-Jun-1998 | Production de vins mousseux a partir de "Vinhos Verdes" blancs monovarietaux | Oliveira, J. M.; Castro, Ana R.; Arantes, Joaquim, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2019 | Production of blueberry wine and volatile characterization of young and bottle-aging beverages | Mendes-Ferreira, Ana; Coelho, Eduardo; Barbosa, Catarina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Production of white wine by Saccharomyces cerevisiae immobilized on grape pomace | Genisheva, Zlatina Asenova; Macedo, S.; Mussatto, Solange I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Production, chemical characterization, and sensory profile of a novel spirit elaborated from spent coffee ground | Sampaio, Armando; Dragone, Giuliano; Vilanova, Mar, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Profile of higher alcohols in fruit wines produced by different Saccharomyces cerevisiae | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Profile of sugars comsumption in fruit wines produced by different Saccharomyces cerevisiae | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, Disney R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Quality improvement of a white and a red wine with less sulphur dioxide by the addition of a mixture of glutathione, caffeic acid and gallic acid | Roussis, I. G.; Oliveira, J. M.; Patrianakou, M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Raspberry (Rubus idaeus L.) wine : yeast selection, sensory evaluation and instrumental analysis of volatile and other compounds | Duarte, Whasley F.; Dias, Disney R.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Jan-2021 | Reuse of oak chips for modification of the volatile fraction of alcoholic beverages | Coelho, Eduardo João Louro; Teixeira, J. A.; Tavares, T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Fev-2021 | Rootstocks effect on volatile composition of Albariño wines | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Tubio, Miguel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Out-2016 | Scaffolds and tissue regeneration: An overview of the functional properties of selected organic tissues | Rebelo, Márcia A.; Alves, Thais F. R.; de Lima, Renata, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2010 | Selection of natural materials for Saccharomyces cerevisiae immobilization | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | Selection of natural materials for Saccharomyces cerevisiae immobilization | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Selection of natural materials for use on yeast immobilization | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1996 | Sensory evaluation of wines with controlled appelation of origin "Vinho Verde" treated with enzymes | Araújo, M. Alberta; Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2004 | Soil and climatic influence on the free and glycosidically bound volatiles of grapes from two white varieties from vinhos verdes region | Araújo, Isabel M.; Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |