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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2009 | Galactooligosaccharides production by β-galactosidase immobilized onto magnetic polysiloxane–polyaniline particles | Neri, D. F. M.; Balcão, V. M.; Dourado, Fernando, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Genotypic and pheno-metabolomic characterization of a Saccharomyces cerevisiae strain collection | Duarte, Ricardo Franco; Mendes, Inês; Castro, C. C., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | High-cell-density fermentation of Saccharomyces cerevisiae for the optimisation of mead production | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2014 | Immobilized cell systems for batch and continuous winemaking | Genisheva, Zlatina Asenova; Teixeira, J. A.; Oliveira, J. M. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Impact of fining agents on the volatile composition of sparkling mead | Pascoal, Ananias; Anjos, Ofélia; Feás, Xesús, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2012 | Impact of inoculum size on mead aroma compounds formation by wine strains of S. cerevisiae | Pereira, A. P.; Ferreira, A. Mendes; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2-Jul-2009 | Incidence of Botrytis cinerea and Penicillium spp. and other fungi in the regions of “Vinho Verde” (Portugal) and “Alvariño” (Spain) | Silva, L. C.; Morales-Valle, H.; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Increasing the sustainability of the coffee agro-industry: spent coffee grounds as a source of new beverages | Machado, E.; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Influence of concentration and type of support material on the immobilization of Oenococcus oeni | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2010 | Influence of elevation and slope exposure on must volatiles of mencía cultivar from Ribeira Sacra (NW Spain) | Rodríguez, I.; Queijeiro, J.; Masa, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
10-Nov-2017 | Influence of fining agents on the sensorial characteristics and volatile composition of mead | Pascoal, Ananias; Oliveira, José Maria; Pereira, Ana Paula, et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Mai-2018 | Influence of non-allergenic fining agents on white wine phenolic and volatile composition | Quintela, Jorgina; Oliveira, J. M.; Filipe-Ribeiro, Luís, et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
1992 | Influência da estirpe de levedura sobre o aroma na vinificação da casta Loureiro : uma experiência à escala industrial | Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. Odete | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
1995 | Influência do processo de clarificação do mosto sobre o desenvolvimento do aroma fermentário do grupo dos ésteres em vinhos verdes brancos | Oliveira, J. M.; Maia, J. Sousa; Maia, M. Odete | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Integrated continuous winemaking process involving sequential alcoholic and malolactic fermentations with immobilized cells | Genisheva, Zlatina Asenova; Mota, A.; Mussatto, Solange I., et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Out-1995 | A investigação científica em consórcio com uma entidade de tutela regional: uma experiência no domínio da enologia | Maia, Maria Odete; Oliveira, J. M. | Comunicação oral | Acesso aberto |
2005 | Isomers of 3-hexenol as varietal markers for assessment of wine origin | Oliveira, J. M.; Faria, Marta; Sá, Filomena, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Kinetics of fermentation of different Saccharomyces cerevisiae in raspberry must | Duarte, Whasley F.; Dragone, Giuliano; Dias, D. R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Kinetics of fluorene biodegradation by a mixed culture | Gomes, R. C. B.; Nogueira, R.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2010 | La composición terpénica de la variedad Godello en la D.O. Valdeorras | Canosa, P.; Otero-Mazoy, I.; Oliveira, J. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |