Percorrer por áreas do conhecimento (FOS/OCDE) Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
17-Set-2003Ecology of mycotoxin producing fungi present in wine grapesSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
28-Jun-2008Edible coatings of galactomannan/collagen in fruit shelf life extensionLima, A. M. P.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Edible coatings on frozen fish: effect of applying a chitosan-based coating on the quality of frozen salmonOliveira, Marina S. G.Dissertação de mestrado Acesso aberto
4-Dez-2015Efeito inibitório de óleos essenciais sobre o crescimento e acumulação de aflatoxinas por AspergillusCosta, Cátia Filipa Araújo daDissertação de mestrado Acesso aberto
1-Nov-2012Efeitos da irradiação de castanha sobre espécies de Aspergillus e suas aflatoxinasAbrunhosa, Luís; Calado, Thalita; Venâncio, ArmandoPalestra Acesso aberto
6-Jul-2020Effect of bacterial nanocellulose binding on the bactericidal activity of bovine lactoferrinPadrão, Jorge; Ribeiro, Sylvie; Lanceros-Méndez, S., et al.ArtigoAcesso aberto
2018Effect of carbon nanomaterials on the anaerobic treatment of wastewater containing pharmaceuticalsCosta, Joana Sofia GomesDissertação de mestrado Acesso aberto
5-Dez-2019Effect of high pressure on surfactin production by Bacillus subtilis: implications for its application by the oil industryGudiña, Eduardo José; Meneses, C.; Rodrigues, Ana Isabel Geraldes, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
18-Jul-2010Effect of physicochemical characteristics of galactomannans on edible films propertiesCerqueira, M. A.; Souza, B. W. S.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Dez-2019Effect of Pleurotus ostreatus powder on the nutritional characteristics of breadLosoya, Carolina; Cruz-Hernandez, M.; Colunga, Alondra, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2015Effect of POX genotype and Lip2p overexpression on lactone production and reconsumption by Yarrowia lipolytica using castor oil as substrateBraga, Adelaide; Crutz-Le Coq, A. M.; Dulermo, R., et al.ArtigoAcesso aberto
Abr-2020Effects of moderate electric fields on cold-set gelation of whey proteins - From molecular interactions to functional propertiesRodrigues, Rui Miguel Martins; Fasolin, Luiz Henrique; Avelar, Zita, et al.ArtigoAcesso aberto
28-Jun-2008Effects of pulsed electrical fields on the texture of potato tissuePereira, Ricardo Nuno Correia; Galindo, F.; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Effects of the reactive moiety of phenolipids on their antioxidant efficiency in model emulsified systemsCosta, Marlene; Losada-Barreiro, Sonia; Magalhães, Júlia, et al.ArtigoAcesso aberto
2016Effects of topical application of Solidago microglossa extract based-cream in osteoarthritis rat modelNeto, Patricia; Pinto-Ribeiro, Filipa; Dias, Alberto Carlos PiresResumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
6-Jul-2017Eicosapentaenoic acid (EPA) production in silico by Pythium irregulare, as value-added product, using sugarcane vinasse as carbon sourceFernandes, Bruna S.; Dias, Oscar; Zaiat, Marcelo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Dez-2017Electric fields effects on carotenoids from tomato by-productsCoelho, Marta C.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2021Electrohydrodynamic processing for the production of zein-based micro- and nanostructuresSilva, Pedro Miguel Peixoto; Torres-Giner, Sergio; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
23-Out-2018Electrospun nanofibres as a novel encapsulation vehicle for Felix O1 bacteriophage for new food packaging applicationsCosta, Maria J.; Milho, Catarina; Teixeira, J. A., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
22-Mai-2011Encapsulation and delivery of carotenoids-rich extract from tomato pomace in a prebiotic matrixDuarte, Cláudia; Costa, Sara Beirão da; Bourbon, A. I., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto