Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por assunto Rheology
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 65-84 de um total de 118 resultados.
< anterior
próximo >
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Set-2008
Influence of the concentration of locust bean gum on the gelling ability of whey peptic hydrolysates
Rocha, Cristina M. R.
;
Hilliou, L.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2016
Investigating a galactomannan gel obtained from Cassia grandis seeds as immobilizing matrix for Cramoll lectin
Albuquerque, Priscilla B. S.
;
Silva, Caroline S.
;
Soares, Paulo A. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
31-Mar-2022
Mapping the volume transfer of graphene-based inks with the gravure printing process: influence of rheology and printing parameters
Fakhari, Ahmad
;
Fernandes, C.
;
Galindo-Rosales, Francisco José
Artigo
Acesso aberto
Fev-2014
Mechanical performance of fibre reinforced concrete : the role of fibre distribution and orientation
Abrishambaf, Amin
;
Barros, Joaquim A. O.
;
Cunha, Vitor M. C. F.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2017
Microbubble moving in blood flow in microchannels: effect on the cell-free layer and cell local concentration
Bento, D.
;
Sousa, Lúcia
;
Yaginuma, T.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Abr-2021
Modulating process parameters to change physical properties of bigels for food applications
Fasolin, Luiz Henrique
;
Martins, Artur J.
;
Cerqueira, M. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2012
Mutual changes in bitumen and rubber related to the production of asphalt rubber binders
Peralta, J.
;
Silva, Hugo Manuel Ribeiro Dias da
;
Hilliou, L.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2014
NaCl and KCl phase diagrams of kappa/iota-hybrid carrageenans extracted from Mastocarpus stellatus
Azevedo, Gabriela
;
Bernardo, Gabriel
;
Hilliou, L.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Jun-2017
Natural deep eutectic solvents from choline chloride and betaine - physicochemical properties
Aroso, Ivo Manuel Ascensão
;
Paiva, Alexandre
;
Reis, R. L.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2014
Natural Giesekus fluids: shear and extensional behavior of food gum solutions in the semidilute regime
Torres, Maria D.
;
Hallmark, Bart
;
Wilson, D. Ian
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Ago-2006
Novel hydrogel obtained by chitosan and dextrin-VA co-polymerization
Ramos, Reinaldo Rodrigues
;
Carvalho, Vera
;
Gama, F. M.
Artigo
Acesso aberto
22-Mai-2006
Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jam
Lindbom, Ingela
;
Kerry, J.
;
Nunes, Helena Trindade
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
On the development of unmodified mud grouts for repairing earth constructions: rheology, strength and adhesion
Silva, Rui André Martins
;
Schueremans, Luc
;
Oliveira, Daniel V.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
11-Set-2021
Optimisation approach for parameter estimation of the generalised PTT viscoelastic model
Costa, M. Fernanda P.
;
Coelho, C.
;
Ferrás, Luís Jorge Lima
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2016
Particulate blood analogues reproducing the erythrocytes cell-free layer in a microfluidic device containing a hyperbolic contraction
Calejo, Joana
;
Pinho, Diana
;
Galindo-Rosales, Francisco J.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2014
PHA obtained from mixed microbial cultures fed with food industry by-products : thermorheological characteristics and benchmarking with commercial PHA
Cunha, Mara
;
Oliveira, Catarina S. S.
;
Duque, F.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2016
Phase diagrams of hybrid carrageenans extracted from Ahnfeltiopsis devoniensis and Chondrus crispus
Torres, M. D.
;
Azevedo, Gabriela
;
Hilliou, L.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2011
Phase inversion of EPDM/PP blends : effect of viscosity ratio
Machado, A. V.
;
Antunes, Carla Filipa
;
Duin, M. van
Artigo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2007
Phase separation, rheology and microstructure of pea protein-kappa-carrageenan mixtures
Musampa, R. M.
;
Alves, M. M.
;
Maia, J. M.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2007
Photochemical aging and processability of life-time-controlled polystyrene/high-impact polystyrene blends
Machado, A. V.
;
Duarte, F. M.
;
Botelho, Gabriela
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho