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Percorrer por assunto Sensory analysis
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Autor(es)
Tipo
Acesso
Fev-2017
Comparing the effects of glazing and chitosan-based coating applied on frozen salmon on its organoleptic and physicochemical characteristics over six-months storage
Soares, N.
;
Silva, Pedro Miguel Peixoto da
;
Barbosa, Carla
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Desenvolvimento de aromas para produtos alimentares
Carvalho, Cátia Sofia Duarte
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2017
Desenvolvimento de produtos típicos italianos numa unidade de restauração
Meireles, Juliana Lobo
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2016
Desenvolvimento de um pão com características nutracêuticas: diversificação de leveduras utilizadas no seu fabrico e análise sensorial
Pereira, João Filipe Simões
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Dez-2017
Discrimination of olive oil by cultivar, geographical origin and quality using potentiometric electronic tongue fingerprints
Souayah, Fatma
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
30-Nov-2022
Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oils
Marx, Ítala M. G.
;
Casal, Susana
;
Rodrigues, Nuno
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
23-Jun-2013
Elaboration of distilled beverage from brewer’s spent grains
Meneses, Nuno G. T.
;
Sampaio, Armando
;
Vilanova, Mar
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2020
Estratégias enológicas na gestão do processo de vinificação e estabilização
Sá, Maria Manuela Gonçalves de
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2015
Estudo de vida útil de um azeite
Jorge, Rita da Cruz
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
13-Dez-2015
Estudo de vida útil em produtos de panificação
Vieira, Liliana Carvalho
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2014
Estudo de vida útil em produtos de panificação
Meneses, Joana Peixoto
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Dez-2014
First approach to the analytical characterization of barrel-aged grape marc distillates using phenolic compounds and colour parameters
Rodríguez-Solana, Raquel
;
Salgado, José Manuel
;
Domínguez, José Manuel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2017
Impact of a microbial cocktail used as starter culture on cocoa fermentation and chocolate flavor
Moreira, Igor Magalhães da Veiga
;
Vilela, Leonardo de Figueiredo
;
Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Nov-2020
Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongue
Martín-Vertedor, Daniel
;
Rodrigues, Nuno
;
Marx, Ítala M. G.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Incorporação de compostos de interesse nutricional em gelados
Silva, Maria João da
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
12-Mai-2016
Lexicon development for Brazilian textile sensory analysis
Nagamatsu, Rosimeiri Naomi
;
Abreu, Maria José
;
Santiago, Cosmo Damião
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
25-Mai-2016
Lexicon for sensory evaluation of tactile textiles in Brazil
Nagamatsu, Rosimeiri Naomi
;
Abreu, Maria José
;
Santiago, Cosmo Damião
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
2020
Manutenção da certificação Marine Stewardship Council (MSC) em empresa de processamento de pescado e classificação qualitativa da supply chain
Cardeal, Francisco do Espírito Santo Lima
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
13-Abr-2023
Micro-nano encapsulation of melanoidins and resveratrol: development of food functional ingredients in a circular economy approach
Silva, Pedro Miguel Peixoto
Tese de doutoramento
Acesso embargado (2 Anos)
Fev-2016
Monovarietal extra-virgin olive oil classification: a fusion of human sensory attributes and an electronic tongue
Dias, Luís G.
;
Rodrigues, Nuno
;
Veloso, Ana C. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto