Percorrer por assunto Sensory analysis

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Fev-2017Comparing the effects of glazing and chitosan-based coating applied on frozen salmon on its organoleptic and physicochemical characteristics over six-months storageSoares, N.; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Barbosa, Carla, et al.ArtigoAcesso aberto
2019Desenvolvimento de aromas para produtos alimentaresCarvalho, Cátia Sofia DuarteDissertação de mestrado Acesso aberto
2017Desenvolvimento de produtos típicos italianos numa unidade de restauraçãoMeireles, Juliana LoboDissertação de mestrado Acesso aberto
2016Desenvolvimento de um pão com características nutracêuticas: diversificação de leveduras utilizadas no seu fabrico e análise sensorialPereira, João Filipe SimõesDissertação de mestrado Acesso aberto
Dez-2017Discrimination of olive oil by cultivar, geographical origin and quality using potentiometric electronic tongue fingerprintsSouayah, Fatma; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
30-Nov-2022Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oilsMarx, Ítala M. G.; Casal, Susana; Rodrigues, Nuno, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
23-Jun-2013Elaboration of distilled beverage from brewer’s spent grainsMeneses, Nuno G. T.; Sampaio, Armando; Vilanova, Mar, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Estratégias enológicas na gestão do processo de vinificação e estabilizaçãoSá, Maria Manuela Gonçalves deDissertação de mestrado Acesso aberto
2015Estudo de vida útil de um azeiteJorge, Rita da CruzDissertação de mestrado Acesso aberto
13-Dez-2015Estudo de vida útil em produtos de panificaçãoVieira, Liliana CarvalhoDissertação de mestrado Acesso aberto
2014Estudo de vida útil em produtos de panificaçãoMeneses, Joana PeixotoDissertação de mestrado Acesso aberto
Dez-2014First approach to the analytical characterization of barrel-aged grape marc distillates using phenolic compounds and colour parametersRodríguez-Solana, Raquel; Salgado, José Manuel; Domínguez, José Manuel, et al.ArtigoAcesso aberto
2017Impact of a microbial cocktail used as starter culture on cocoa fermentation and chocolate flavorMoreira, Igor Magalhães da Veiga; Vilela, Leonardo de Figueiredo; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso, et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2020Impact of thermal sterilization on the physicochemical-sensory characteristics of Californian-style black olives and its assessment using an electronic tongueMartín-Vertedor, Daniel; Rodrigues, Nuno; Marx, Ítala M. G., et al.ArtigoAcesso aberto
2019Incorporação de compostos de interesse nutricional em geladosSilva, Maria João daDissertação de mestrado Acesso aberto
12-Mai-2016Lexicon development for Brazilian textile sensory analysisNagamatsu, Rosimeiri Naomi; Abreu, Maria José; Santiago, Cosmo DamiãoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
25-Mai-2016Lexicon for sensory evaluation of tactile textiles in BrazilNagamatsu, Rosimeiri Naomi; Abreu, Maria José; Santiago, Cosmo DamiãoArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2020Manutenção da certificação Marine Stewardship Council (MSC) em empresa de processamento de pescado e classificação qualitativa da supply chainCardeal, Francisco do Espírito Santo LimaDissertação de mestrado Acesso aberto
13-Abr-2023Micro-nano encapsulation of melanoidins and resveratrol: development of food functional ingredients in a circular economy approachSilva, Pedro Miguel PeixotoTese de doutoramentoAcesso embargado (2 Anos)
Fev-2016Monovarietal extra-virgin olive oil classification: a fusion of human sensory attributes and an electronic tongueDias, Luís G.; Rodrigues, Nuno; Veloso, Ana C. A., et al.ArtigoAcesso aberto